Tiki Tiki: Εδώ βρήκαμε τα πιο festive παιδικά outfit των φετινών Χριστουγέννων

Μαρία Ιωαννάτου
Wed, 01/12/2021 - 22:58

Ο Tiki, όπως πιστεύουν οι Μαορί, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που στάλθηκε στη Γη από τους Θεούς. Ένα από τα φυλαχτά Hei-tikis που φτιάχτηκαν για να τον τιμήσουν και αποτελούν σύμβολο καλοτυχίας, ήταν η αφορμή για τη δημιουργία του πιο ξεχωριστού brand βρεφικών και παιδικών ρούχων. Όπως λοιπόν το φλουρί στη βασιλόπιτα φέρνει καλή τύχη σε όποιον το κερδίσει, το ίδιο συμβαίνει με τα ρούχα Tiki Tiki και τα παιδιά που τα φοράνε!

Φούστα Emilia Black

Μια χρονιά γεμάτη τύχη, ανέμελες στιγμές, πολύ παιχνίδι, μα πάνω απ’ όλα γεμάτη στιλ είναι αυτή που πλησιάζει για τους μικρούς fashionistas. Φέτος τα Χριστούγεννα οι γονείς, οι νονοί και οι νονές, οι παππούδες και οι γιαγιάδες επιλέγουν μοντέρνα, ποιοτικά (είναι κατασκευασμένα από 100% βαμβάκι που σέβεται την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα) και πρωτότυπα ρούχα για τα παιδιά, τα βαφτιστήρια και τα εγγόνια τους.

T-shirt Bicycle Black

Εντυπωσιακά και ευκολοφόρετα κομμάτια, σε άνετες γραμμές και ευφάνταστους, τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς που όμως «δένουν» τόσο αρμονικά μεταξύ τους. Όλα αυτά τα στοιχεία χαρακτηρίζουν το brand Tiki Tiki που συστήθηκε στο ελληνικό κοινό το 2017 και έκτοτε συντροφεύει τα παιδιά στις πιο σημαντικές στιγμές τους.

Φόρεμα Penelope Pink

For the most fashionable girls!

Βελούδινα φορέματα και ολόσωμες φόρμες με βολάν, φούστες με τιράντες και διακριτικά κεντήματα και άλλες πιο νεραϊδένιες - ιδανικές για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς - αλλά και denim επιλογές για πιο casual εμφανίσεις, είναι μόνο μερικές από τις επιλογές για κορίτσια που θέλουν να κλέψουν την παράσταση - όχι μόνο στις γιορτές αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς!

Ολόσωμη φόρμα Elvira & Μπλούζα Dacota Purple
Φούστα με τιράντες Axel Beetroot & Μπλούζα Frankie Rose

For the most stylish boys!

Πλεκτές ζακέτες σε διάφορα χρώματα, βαμβακερές μπλούζες με γιακά, cool t-shirts, αλλά και πουκάμισα σε ασυνήθιστα prints συνδυάζονται με άνετα παντελόνια, δημιουργώντας τα πιο cozy και chic looks για τους μικρούς gentlemen που ακολουθούν όλες τις τάσεις της μόδας.

Μπλούζα Alone Blue & Μπλε παντελόνι Rody

 

Ζακέτα Robinhood Anthracite & Παντελόνι Tito Charcoal

Και βέβαια, για μωρά με στιλ από κούνια, το TikiTiki έχει δημιουργήσει τα πιο χαριτωμένα φορμάκια, απαλά, ζεστά πανωφόρια με κουκούλα, εντυπωσιακά γιορτινά φορέματα και περίτεχνα πουκάμισα για τα πρώτα Χριστούγεννα μαζί με τη μαμά και τον μπαμπά!

Φόρεμα Madison Acorn Burgundy & Μπλε ζακέτα Acacia Sparkle

BOOM Note: Στο e-shop της εταιρείας ή στα φυσικά καταστήματα μπορείτε επίσης να βρείτε παιδικά αξεσουάρ, από σκουφάκια και καλσόν μέχρι παιχνιδιάρικες στέκες και λαστιχάκια μαλλιών για τις μικρές κυρίες που θέλουν να είναι κομψές σε κάθε τους εμφάνιση. Όλα με προσοχή στη λεπτομέρεια και με κύριο μέλημα τον συνδυασμό πολυτέλειας και προσιτής τιμής.

tiki tiki

Website: www.tikitiki.gr

Facebook: Tiki tiki kids

Instagram: tikitiki_kids