VINTELI: Τα πιο stylish baptism looks για fashionable μωρά από κούνια!

Μαρία Ιωαννάτου
Mon, 28/03/2022 - 11:41

Κάθε βαπτιστική δημιουργία του ελληνικού brand VINTELI έχει τη δική της ιστορία, γραμμένη με πάθος και μεράκι! Η ταλαντούχα σχεδιάστρια Βίβιαν Χατζέλη μετατρέπει τα πιο ποιοτικά υφάσματα ‒όλα επιλεγμένα με προσοχή για την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα‒ σε fashion-forward φορέματα, ενώ φέτος, για πρώτη φορά, μας συστήνει μια εντυπωσιακή ποικιλία υφασμάτων, σχεδιασμένων από την ίδια.

Ladies first

Αποσπώμενες ουρές στα φορέματα, φίνες δαντέλες, κεντήματα στο χέρι με κρύσταλλα, χάντρες ή πέρλες, ασύμμετρες φούστες, 3D τελειώματα, extravagant φιόγκοι, φτερά στην υπερβολή τους και μεταλλικά αξεσουάρ, όπως διαδήματα και στεφανάκια, δίνουν μια haute couture διάσταση στα βαπτιστικά outfits των μικρών κοριτσιών.

BOOM Note: Τα περισσότερα από τα υφάσματα που χρησιμοποιεί το brand VINTELI φέρουν πιστοποίηση STANDARD 100 by OEKO-TEX®.

For the little gentlemen

Στιλιζαρισμένα πουκάμισα, παντελόνια σε στενές γραμμές, μεσάτα γιλέκα που συνδυάζουν την κομψότητα με τη μοντέρνα διάθεση, όλα συνοδεύονται από χειροποίητα αξεσουάρ, όπως υφασμάτινες ζώνες, παπιγιόν, ιδιαίτερα κουμπώματα και τιράντες. Ξεχωριστή ενδυματολογική πρόταση αποτελούν τα floral μαντίλια για τον λαιμό.

BOOM Note: Εκτός από ρούχα, το brand VINTELI αναλαμβάνει τη δημιουργία ολοκληρωμένων πακέτων βάπτισης.

The perfect duo

Στην περίπτωση που στο μυστήριο της βάπτισης οι πρωταγωνιστές είναι δύο, η Βίβιαν Χατζέλη έχει δημιουργήσει μια ολοκαίνουρια, πρωτοποριακή σειρά με παιχνιδιάρικη και ρομαντική διάθεση για δίδυμα κοριτσάκια και αγοράκια που θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Make a dream come true

Η νέα κολεξιόν VINTELI SS22 δημιουργήθηκε με αφορμή ξεχωριστές πράξεις αγάπης. Τα προϊόντα της συλλογής συνοδεύονται από ένα καρτελάκι που φέρει το logo του Μake-Α-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) με σκοπό να υποστηρίξουμε έμπρακτα το μεγάλο του έργο, προσφέροντας μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις.

Fashion begins the moment you start wearing VINTELI

Οι "VINTELI by Vivian Chatzeli" συλλογές είναι διαθέσιμες σε ένα δίκτυο επιλεγμένων καταστημάτων σε ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς και στο εξωτερικό (Κύπρο, Γερμανία, Καναδά και Αμερική). Τα συνεργαζόμενα καταστήματα μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

VINTELI

Διεύθυνση: Μεθώνης 87, Πειραιάς

Τηλέφωνο: 2104611310

E-mail: info@vinteli.gr

Website: www.vinteli.gr

Facebook: Vinteli by Vivian Chatzeli

Instagram: @vintelibyvivianchatzeli

 

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο τεύχος του BOOM που μπορείτε να διαβάσετε online πατώντας επάνω στο εξώφυλλο!