Υγρά μαντήλια Wet Hankies Antibacterial: Ο απόλυτος σύμμαχός μας ενάντια στα μικρόβια

Boom Team
Mon, 14/09/2020 - 10:55

Αν γνωρίζουμε κάτι με βεβαιότητα για τις ιώσεις και τα μικρόβια, είναι πως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος προστασίας είναι τα καθαρά χέρια. Πώς θα μάθουμε, όμως, στα παιδιά μας να καθαρίζουν σωστά και συχνά τα χέρια τους; Τα υγρά μαντήλια Wet Hankies Antibacterial, χάρη στην αποδεδειγμένη αντιβακτηριδιακή προστασία που προσφέρουν, με οινόπνευμα και επιπλέον αντισηπτικό παράγοντα, θα γίνουν ο απόλυτος σύμμαχός μας ενάντια στα μικρόβια, όπου κι αν βρισκόμαστε, αρκεί να ακολουθήσουμε 5 δοκιμασμένα tips.

«Πάλι να τα καθαρίσω; Αφού είναι καθαρά», αναρωτιούνται τα παιδιά μας κάθε φορά που τα προτρέπουμε να καθαρίσουν τα χέρια τους. Ο μόνος τρόπος να τα πείσουμε, λοιπόν, είναι να “δουν” πόσα μικρόβια υπάρχουν γύρω μας και πώς με τον τακτικό καθαρισμό των χεριών, αυτά φεύγουν μακριά. Κάτι που δεν γινόταν με γυμνό μάτι, μέχρι τη στιγμή που μπήκε στη ζωή μας το μαγικό πείραμα με το σαπούνι και το πιπέρι που έγινε –δικαίως– viral. Μια δοκιμή αρκεί για να πείσει και τους πιο δύσπιστους!

Πώς καθαρίζουμε σωστά τα χέρια μας με το μαντηλάκι; Παίρνουμε ένα μαντηλάκι και κλείνουμε αμέσως καλά τη συσκευασία. Τρίβουμε καλά τα χεράκια, ξεκινώντας από τις παλάμες, συνεχίζουμε με τα δαχτυλάκια ένα ένα (και τα νυχάκια), και τέλος, περνάμε στο πάνω μέρος των χεριών. Τώρα τα χέρια μας είναι πεντακάθαρα. Το μόνο που μένει είναι να επιλέξουμε το αγαπημένο μας άρωμα: λεμόνι, πορτοκάλι, μήλο ή κλασικό άρωμα καθαριότητας. Δεν έχουμε παρά να διαλέξουμε έναν από τους αντίστοιχους τύπους Wet Hankies.

Κάθε πότε; Εκτός από το πρωί που ξυπνάμε και πλένουμε χεράκια και πρόσωπο, 5 είναι οι περιπτώσεις όπου πρέπει οπωσδήποτε να απολυμαίνουμε τα χέρια μας μέσα στη μέρα:

  • Πριν και μετά τη χρήση τουαλέτας
  • Πριν φάμε
  • Όταν επιστρέφουμε στο σπίτι
  • Μετά από παιχνίδι σε εξωτερικό χώρο ή αφού έχουμε παίξει με τα ζωάκια μας
  • Όταν βήχουμε ή φτερνιζόμαστε. Βέβαια, προσπαθούμε πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις να χρησιμοποιούμε το εσωτερικό του αγκώνα, αλλά όταν αυτό δεν γίνεται, τότε πρέπει οπωσδήποτε να καθαρίσουμε τα χέρια μας.

Να, λοιπόν, γιατί τα Wet Hankies Antibacterial αποτελούν μια επιλογή εμπιστοσύνης, που μας λύνει τα χέρια. Καθώς διατίθενται σε compact συσκευασία και χωράνε παντού, μπορούμε να τα έχουμε πάντα μαζί μας! Στο γραφείο μας, στο πάρκο, στη βόλτα, στο σχολείο! Επίσης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο νερό και σαπούνι, ενώ είναι πιο ελαφριά από οποιοδήποτε μπουκάλι σαπουνιού ή gel.

PLUS: Εκτός από τον καθαρισμό των χεριών μας, που αποτελεί την πρωταρχική χρήση των Wet Hankies Antibacterial, μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για να πιάσουμε κάτι, έτσι ώστε να μην έρθουμε απευθείας σε επαφή με επιφάνειες ή αντικείμενα που ενδεχομένως να έχουν μικρόβια. Επιπλέον, μπορούμε να καθαρίσουμε με αυτά επιφάνειες ή αντικείμενα που χρησιμοποιούμε συχνά, παρ’ όλο που δεν πρόκειται για μαντήλια επιφανειών.

Last but not least: Μετά τη χρήση πετάμε πάντα το μαντηλάκι μας σε κάδο απορριμάτων! 

Wet Hankies Antibacterial: https://megadis.gr/product-category/family-care/antibacterial-wipes-el/

Wet Hankies Antibacterial: Η Νο1 αντιβακτηριδιακή προστασία που εμπιστευόμαστε

Πηγή: IRI. Total Greece Value Shares in Wet Wipes Antibacretial. Years 2015 - 2016-2017-2018-2019.

  • Με πιστοποιημένη αντιβακτηριδιακή δράση σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα EN1650, EN1276, EN1040, EN14476, EN1499
  • Δρουν αποδεδειγμένα κατά των ιών της γρίπης (Η1Ν1, Η3Ν2) 

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο τεύχος του BOOM που μπορείτε να διαβάσετε online πατώντας επάνω στο εξώφυλλο