γιάννης αντετοκούμπο

Category: γιάννης αντετοκούμπο
γιάννης αντετοκούμπο
Στα δύσκολα παιδικά του χρόνια αναφέρθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με αφορμή τη φιλανθρωπική δράση «Milwaukee Diaper Mission» την οποία στηρίζει έμπρακτα από πέρυσι μαζί με τη σύντροφό του, Μαράια.
γιάννης αντετοκούμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μιλγουόκι Μπακς βρέθηκαν στον Λευκό Οίκο στο πλαίσιο της εθιμοτυπικής συνάντησης του Προέδρου των ΗΠΑ με τους πρωταθλητές του ΝΒΑ.
γιάννης αντετοκούμπο παιδί
Η οικογένεια Αντετοκούνμπο υποδέχθηκε πριν από έναν περίπου χρόνο το νεότερο μέλος της, Λίαμ Τσαρλς, και έκτοτε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.  
γιάννης αντετοκούμπο
Η Disney ετοιμάζεται να γυρίσει ταινία με θέμα τη ζωή του "Greek Freak", που θα αφηγείται το ταξίδι του από την Ελλάδα ως τους Μιλγουόκι Μπακς, το NBA και την ανάδειξή του δυο φορές σε MVP! Το νέο έγινε γνωστό από τον ίδιο μέσω twitter. 
γιάννης αντετοκούμπο παιδί
«Ο μήνας αυτός ήταν ο πιο όμορφος, ο πιο προκλητικός και ο πιο "γεμάτος" της ζωής μας» γράφει η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε μία ανάσα ευτυχίας και αισιοδοξίας στη γενικότερη κατάσταση που ζούμε.
γιάννης αντετοκούμπο παιδί
Μπορεί να είναι το αστέρι του NBA και να έχει λάβει σημαντικούς τίτλους στην καριέρα του όπως αυτόν του MVP, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όμως σε λίγους μήνες θα προσθέσει στο βιογραφικό του τον πιο σπουδαίο τίτλο, εκείνον του πατέρα.