συμβουλές για νέες μαμάδες

Category: συμβουλές για νέες μαμάδες
Baby
Κάθε νέα μαμά ακούει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή της αυτή την ατάκα, συνήθως από πεθερές και γιαγιάδες – συνήθως από ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας. «Άφησέ το για λίγο να
συμβουλές για νέες μαμάδες
Το μωράκι που κρατάτε στα χέρια σας ίσως ακόμα να μην μπορεί να στηρίξει καλά καλά το κεφαλάκι του, ίσως να κοιμάται τις περισσότερες ώρες της ημέρας και τα ματάκια του μόλις να καταφέρνουν να εστιάσουν, όμως, πιστέψτε μας, μέσα στην ημέρα σάς λέει πολλές φορές κιόλας «σ’ αγαπώ»!
Food
Από τότε που έγινες μαμά, οι προτεραιότητές σου περιστρέφονται γύρω από την οικογένειά σου. Να περνάτε περισσότερο χρόνο όλοι μαζί, να έχεις περισσότερη υπομονή με τα παιδιά, αλλά να μην ξεχνάς να φροντίζεις και τη σχέση με τον σύντροφό σου.
συμβουλές για νέες μαμάδες
Η πιο μαγική εποχή του χρόνου έφτασε και φέτος θα τη χαρείς πιο πολύ από ποτέ γιατί κρατάς στα χέρια σου το πιο πολύτιμο δώρο: το μωράκι σου!
συμβουλές για νέες μαμάδες
Καθώς οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν, οι βόλτες στα καταστήματα γίνονται όλο και πιο συχνές. Οι τελευταίες αγορές για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού, αλλά και η αναζήτηση των δώρων για όλη την οικογένεια, μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε τεράστια πρόκληση αν είστε μαμάδες.
συμβουλές για νέες μαμάδες
Εκτός από τις βασικές αξίες της ζωής που αποτελούν σπουδαία εφόδια που οι γονείς οφείλουν να διδάξουν στα παιδιά τους, οι μαμάδες των κοριτσιών έχουν μία ακόμη σημαντική αποστολή: να μάθουν στις κόρες τους μερικά από τα πιο χρήσιμα beauty tips
συμβουλές για νέες μαμάδες
Ο ρόλος της μητέρας απαιτεί να είσαι εκεί, δίπλα στο παιδί σου, μέρα-νύχτα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο, χωρίς ρεπό και αργίες... Στο τέλος της ημέρας βέβαια, παίρνεις την καλύτερη επιβράβευση, που δεν μπορεί να συγκριθεί με το χρυσάφι όλου του κόσμου!
συμβουλές για νέες μαμάδες
Προτού γίνεις και η ίδια μαμά, μπορεί να πίστευες πως οι μαμάδες υπερβάλλουν όταν λένε πως έχουν να κοιμηθούν για μήνες. Τώρα ξέρεις ότι μάλλον έλεγαν λίγα. Πάρε βαθιές ανάσες και πάμε να το αντιμετωπίσουμε!