αποχωρισμός πάνας

Category: αποχωρισμός πάνας
babylino
Το καλοκαίρι είναι η εποχή της ανεμελιάς, της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας και του ατέλειωτου παιχνιδιού! Είναι η εποχή που το μωρό μας θα κάνει άλματα ανάπτυξης, θα κολυμπήσει για πρώτη φορά στη θάλασσα, θα σταθεί για πρώτη φορά μόνο στα πόδια του, θα κάνει τα πρώτα του βήματα...
πάνες babylino
Είτε στον παιδικό σταθμό του παιδιού σας αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή να έχει αποχωριστεί την πάνα είτε όχι, το σίγουρο είναι ότι ο Σεπτέμβριος είναι κατάλληλος μήνας για την εκπαίδευση τουαλέτας. Η Μυρτώ Κάζη και η Babylino μάς δίνουν χρήσιμες και πολύτιμες συμβουλές.
αποχωρισμός πάνας
Το καλοκαίρι είναι η καταλληλότερη εποχή για την εκπαίδευση τουαλέτας και, συνήθως, οι περισσότεροι γονείς προσπαθούν τα παιδιά τους μέχρι τον Σεπτέμβριο να έχουν αποχωριστεί την πάνα. Γι’ αυτό η Babylino Sensitive και η Μυρτώ Κάζη μας δίνουν 10 χρήσιμα tips και πολύτιμες συμβουλές.
αποχωρισμός πάνας
Είτε ετοιμάζεστε για την εκπαίδευση τουαλέτας, καθώς τώρα που #μένουμεσπίτι υπάρχει χρόνος, είτε έχετε ένα αεικίνητο βρέφος ή νήπιο που μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και δεν το χωρά ο τόπος, ούτε η πάνα του, τα ερωτήματα είναι πολλά.
αποχωρισμός πάνας
Αφουγκραζόμενη τις νέες συνθήκες που δημιουργεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής, η Babylino δημιούργησε μια πρωτοποριακή πάνα-βρακάκι με κορυφαίο σχεδιασμό, ειδικά μελετημένη για παιδιά που «κατακτούν κορυφές»!
πώς να κόψεις την πάνα
Μήπως τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να βρέχει λιγότερο την πάνα του; Ή έχετε βάλει στόχο να την κόψει μέχρι τον Σεπτέμβριο, όταν θα πάει για πρώτη φορά στον παιδικό σταθμό; Πώς θα καταλάβετε ότι το μικρό σας είναι έτοιμο για εκπαίδευση τουα