πρώτη μέρα στο σχολείο

Category: πρώτη μέρα στο σχολείο
Mommies
Τη στιγμή που η πόρτα του σπιτιού ανοίγει και το -κουρασμένο ας το παραδεχτούμε- παιδάκι σας μπαίνει και πάλι στο σπίτι του, το μυαλουδάκι του κάνει μερικές υπέροχες χημικές εκρήξεις!
πρώτη μέρα στο σχολείο
Πρώτη εβδομάδα στο σχολείο, όλα καινούρια, όλα διαφορετικά. Ο δάσκαλος, το κουδούνι, τα θρανία, οι κανόνες, η τάξη, τα παιδιά.
πρώτη μέρα στο σχολείο
Σε αυτό το άρθρο θα σας πω αλήθειες. Το βράδυ της Κυριακής πριν αρχίσει το σχολείο πέρασα πραγματικά βασανιστικά. Το έλεγα χαριτολογώντας πως δεν θα μπορέσω να ηρεμήσω, αλλά το βράδυ μου ήταν κακό πέρα από κάθε φαντασία.
νέα σχολική χρονιά
Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε! Εκπαιδευτικοί γεμάτοι όρεξη και χαμογελαστοί μαθητές επέστρεψαν στη βάση τους, με τους γονείς συγκινημένους να παρακολουθούν τα βλαστάρια τους στη νέα τους αυτή αρχή.
πρώτη μέρα στο σχολείο
Πρώτη μέρα στο σχολείο για τα παιδιά της Chiara Ferragni και του Ιταλού ράπερ Fedez!
Psychology
Όπως κάθε νέο ξεκίνημα έτσι κι αυτό, συνοδεύεται από νέες προκλήσεις τόσο για το παιδί όσο και για τους γονείς.
πρώτη μέρα στο σχολείο
Μπορεί στην Ελλάδα τα σχολεία να ανοίγουν στις 12 Σεπτεμβρίου, όμως στο εξωτερικό οι μαθητές έχουν επιστρέψει εδώ και μία εβδομάδα στις «βάσεις» τους.
πρώτη μέρα στο σχολείο
Το πρωτόκολλο σύμφωνα με το οποίο θα λειτουργήσουν τα σχολεία για το έτος 2022-2023 ξεκινώντας από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και περιγράφει τι ισχ