νέες μαμάδες

Category: νέες μαμάδες
Baby
Το μωράκι που κρατάτε στα χέρια σας ίσως ακόμα να μην μπορεί να στηρίξει καλά καλά το κεφαλάκι του, ίσως να κοιμάται τις περισσότερες ώρες της ημέρας και τα ματάκια του μόλις να καταφέρνουν να εστιάσουν, όμως, πιστέψτε μας, μέσα στην ημέρα σάς λέει πολλές φορές κιόλας «σ’ αγαπώ»!
Babylino
Συνήθως στις ταινίες, οι ήρωες πρέπει να ταξιδέψουν πολύ μακριά και να περάσουν από απαιτητικές δοκιμασίες προκειμένου να ανακαλύψουν το ουσιαστικό νόημα των Χριστουγέννων.
Babylino
Η πιο μαγική εποχή του χρόνου έφτασε και φέτος θα τη χαρείς πιο πολύ από ποτέ γιατί κρατάς στα χέρια σου το πιο πολύτιμο δώρο: το μωράκι σου!
Babylino
Ο ρόλος της μητέρας απαιτεί να είσαι εκεί, δίπλα στο παιδί σου, μέρα-νύχτα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο, χωρίς ρεπό και αργίες... Στο τέλος της ημέρας βέβαια, παίρνεις την καλύτερη επιβράβευση, που δεν μπορεί να συγκριθεί με το χρυσάφι όλου του κόσμου!
αθηνά οικονομάκου
Με ένα μακροσκελές μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξήγησε η Αθηνά Οικονομάκου τον λόγο που την κράτησε μακριά από τα social media τις τελευταίες ημέρες, ενώ θέλησε μέσα από τη δημοσίευσή της να δώσει κουράγιο σε όλες τις νέε
νέες μαμάδες
Είναι απίστευτο μα τα μωρά είναι ίσως οι καλύτεροι ακροατές που θα μπορούσαμε να έχουμε! Κυριολεκτικά ρουφούν κάθε πληροφορία και την επεξεργάζονται πολύ καλά. Μαμάδες και μπαμπάδες, έχετε μπροστά σας τον καλύτερο ακροατή του κόσμου!
νέες μαμάδες
Μαζί με τον ερχομό του μωρού σας στη ζωή, ένας νέος κόσμος ανοίγεται διάπλατα μπροστά σας! Ως νέα μαμά καλείστε να αντιμετωπίσετε πρωτόγνωρες καταστάσεις, μεταξύ των οποίων και η σίτιση του βρέφους.
νέες μαμάδες
Να σας ζήσει το μωρό σας! Από σήμερα ξεκινά μια νέα, υπέροχη αλλά σίγουρα πολύ διαφορετική ζωή. Κάθε μέρα θα ανακαλύπτετε καινούρια πράγματα, την ομορφιά που κρύβεται στις λεπτομέρειες αλλά και τις απίστευτες αντοχές που έχει τελικά ο άνθρωπος! Εσείς δηλαδή!