πρωτάκια

Category: πρωτάκια
πρωτάκια
Μια από τις πιο "απαιτητικές" αποστολές που πρέπει να φέρετε εις πέρας ως μαμά, είναι να φροντίσετε ώστε να κοιμηθεί το παιδί νωρίς και να μην ξεφύγει από τη ρουτίνα του. Υπάρχουν φορές μάλιστα που χρειάζεται να δώσετε σκληρή «μάχη» για να τα καταφέρετε...
πρωτάκια
Η μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό μπορεί να είναι ένα αγχωτικό task όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για τους γονείς, που κατακλύζονται από κάθε είδους ανησυχία.
πρωτάκια
Σεπτέμβριος! Μήνας επιστροφής στις σχολικές αίθουσες για τα μεγαλύτερα παιδιά και φυσικά ο μήνας που τα πρωτάκια θα περάσουν για πρώτη φορά την πόρτα του Δημοτικού!
πρωτάκια
Η μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό είναι ένα τεράστιο βήμα για τα παιδιά. Το πρωτάκι σας είναι έτοιμο να περάσει την πόρτα του «μεγάλου σχολείου», όπως συνηθίζουμε να το αποκαλούμε.
πρωτάκια
Καθώς το πρώτο κουδούνι μόλις χτύπησε, είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσετε στο παιδί σας –που ετοιμάζεται να διαβεί το κατώφλι της Α’ Δημοτικού– για τη συμπεριφορά που πρέπει να έχει στο πλαίσιο της σχολικής τάξης.
πρωτάκια
Η μετάβαση ενός παιδιού από το νηπιαγωγείο στο μεγάλο σχολείο είναι, έτσι κι αλλιώς, μια απαιτητική διαδικασία, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την πρώτη, «online» δημοτικού...
πρωτάκια
Σε αυτό το άρθρο θα σας πω αλήθειες. Το βράδυ της Κυριακής για να καταφέρω να κοιμηθώ πήρα βαλεριάνες. Το έλεγα αστειευόμενη πως δεν θα μπορέσω να ηρεμήσω αλλά το βράδυ μου ήταν στην πραγματικότητα χειρότερο από κάθε φαντασία. 
πρωτάκια
Όχι, δεν είναι μια μέρα σαν όλες τις άλλες αλλά μια εξαιρετικά σημαντική μέρα - ορόσημο για εσάς και τα παιδιά σας, που την περιμένατε πώς και πώς, και βέβαια, θα τη θυμάστε για όλη σας τη ζωή.