προσχολική εκπαίδευση

Category: προσχολική εκπαίδευση
Child
Έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες μας σε αυτούς. Ευχόμαστε κι ελπίζουμε να είναι πιο συνειδητοποιημένοι, πιο δημιουργικοί, πιο άξιοι από εμάς.
Learn
Η εκπαιδευτικός Αγγελική Ανδριανοπούλου ίδρυσε πριν από έναν χρόνο το σχολείο προσχολικής εκπαίδευσης Μικροδρόμιο, με όραμα να παρέχει στ
προσχολική εκπαίδευση
Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό της σχολικής χρονιάς που πέρασε και γεμάτη ευγνωμοσύνη και για τη νέα σεζόν που ξεκινά, η παιδαγωγός Αγγελική Ανδριανοπούλου μοιράζεται με το BOOM όσα πρέπει να ξέρει κάθε γονιός προτού επιλέξει το σχολείο προσχ
προσχολική εκπαίδευση
Η πρώτη φορά που το παιδί θα αφήσει την αγκαλιά της μαμάς και του μπαμπά για να πάει στο σχολείο αποτελεί μία νέα
δυσαριθμησία
Μπορεί οι περισσότεροι να είμαστε εξοικειωμένοι με τη δυσλεξία, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τη δυσαριθμησία...
προσχολική εκπαίδευση
Όσο κι αν είμαστε ενθουσιασμένοι που το παιδί μας μεγάλωσε και θα πάει σχολείο, άλλη τόση είναι η αγωνία μας για την επιλογή του κατάλληλου παιδικού σταθμού.
προσχολική εκπαίδευση
Ένα «σπίτι» με μεγάλα παράθυρα από όπου θα μπαίνει άπλετο φως κι ένα περιβάλλον αρμονικό μα κι ευέλικτο, στο οποίο κάθε παιδί θα πειραματίζεται, θα δοκιμάζει, θα χαράζει τη δική του διαδρομή.
προσχολική εκπαίδευση
Σε μια μονοκατοικία της δεκαετίας του ’60 στη Γλυφάδα, τα παιδιά ξεδιπλώνουν την προσωπικότητά τους κι εξερευνούν τα όριά τους, σχεδιάζοντας τις δικές τους διαδρομές, με πίστη στον εαυτό τους και τις δυνάμεις τους.