γέννα
Category: γέννα
γέννα
Στο παρελθόν, αν μια γυναίκα γεννούσε με καισαρική τομή, τότε αυτομάτως αυτό σήμαινε πως και όλοι οι επόμενοι τοκετοί της θα πραγματοποιούνταν με τον ίδιο τρόπο.
γέννα
Το δεύτερο μωράκι της κρατά στην αγκαλιά της εδώ και λίγες ώρες η Φωτεινή Αθερίδου. Η ηθοποιός έγινε μαμά για δεύτερη φορά τη Δευτέρα (15/5) φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.
αντίστροφη μέτρηση για τοκετό
Από τη στιγμή που θα παρατηρήσεις έστω κι ένα από αυτά, βάλε την αντίστροφη μέτρηση να τρέχει! Το πιστεύεις; Σε λίγες ώρες θα είσαι μαμά!
Checklist για το μαιευτήριο
Επειδή πολλά μωράκια κάνουν την εμφάνισή τους όταν δεν τα περιμένεις, την τσάντα του μαιευτηρίου είναι καλό να την έχετε έτοιμη από τις 34 εβδομάδες! Ετοιμάσαμε ένα πλήρες checklist για να μην σας ξεφύγει τίποτα!