Σπέτσες

Category: Σπέτσες
Σπέτσες
Με τεράστια επιτυχία και για 12η συνεχόμενη χρονιά, το Spetses Mini Marathon πραγματοποιήθηκε στο πανέμορφο νησί των Σπετσών, συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών.
Σπέτσες
Τη Βάσω Mπλάνα τη γνώρισα ένα βράδυ πριν από λίγες ημέρες όταν καθίσαμε μαζί να φάμε με μια κοινή μας φίλη.
Σπέτσες
«Ευγενία θέλω να κάνουμε μια κουβέντα από μαμά προς μαμά» έλεγε το SMS που της έστειλα αυθόρμητα ένα απόγευμα και η απάντησή της ήταν άμεση και γλυκιά, όπως είναι και η ίδια.
Σπέτσες
Αν πεις σε ένα παιδί να διαλέξει ανάμεσα στη θάλασσα και τα παιχνίδια στην άμμο, και σε μια επίσκεψη σε κάποια έκθεση που πραγματοποιείται στον τόπο διακοπών σας, μάλλον θα επιλέξει το πρώτο!
Σπέτσες
Το Spetses Mini Marathon 2023 πλησιάζει και είμαστε ενθουσιασμένοι που, για 12η χρονιά, θα είμαστε εκεί να λάβουμε μέρος στη μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού!    
Travel
Παιχνίδια πάνω σε άμμο μαλακή σαν πλαστελίνη. Βουτιές με τη μάσκα σε πολύχρωμο βυθό. Συναρπαστικά τοπία και βόλτες σε νησιωτικά σοκάκια με ένα παγωτό χωνάκι στο χέρι. Είστε έτοιμοι να οργανώσετε το καλύτερο οικογενειακό καλοκαίρι της ζωής σας;
Σπέτσες
Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, η ομάδα του BOOM κατέφτασε στο γραφικό νησί των Σπετσών για να δώσει το παρών ως περήφανος χορηγός επικοινωνίας στο 11ο Spetses Mini Marathon, επιφυλάσσοντας μία με
Σπέτσες
«Θα είμαι κι εγώ στο Spetses Mini Marathon... Εσείς;». Με αυτή τη φράση ο αγαπημένος σούπερ ήρωας μικρών και μεγάλων μας καλεί στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού που πρόκειται να πραγματοποιηθεί το τριήμερο 7-9 Οκτωβρίου στις Σπέτσες.