Σπέτσες

Category: Σπέτσες
Μαρίνα Κουταρέλλη
Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, η ομάδα του BOOM κατέφτασε στο γραφικό νησί των Σπετσών για να δώσει το παρών ως περήφανος χορηγός επικοινωνίας στο 11ο Spetses Mini Marathon, επιφυλάσσοντας μία με
Μαρίνα Κουταρέλλη
«Θα είμαι κι εγώ στο Spetses Mini Marathon... Εσείς;». Με αυτή τη φράση ο αγαπημένος σούπερ ήρωας μικρών και μεγάλων μας καλεί στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού που πρόκειται να πραγματοποιηθεί το τριήμερο 7-9 Οκτωβρίου στις Σπέτσες.
Μαρίνα Κουταρέλλη
Η αντίστροφη μέτρηση για το 11ο Spetses Mini Marathon έχει ξεκινήσει και η κατάμεστη αίθουσα του ΟΑΚΑ στη χθεσινή Συνέντευξη Τύπου, επιβεβαίωσε την ανυπομονησία όλων με τον καλύτερο τρόπο.
Σπέτσες
Σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στις Σπέτσες βάπτισαν τον μονάκριβο γιο τους η Μαίρη Κατράντζου και ο Μάριος Πολίτης. Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου και το 7 μηνών αγοράκι πήρε το όνομα Μιχαήλ.
Σπέτσες
Παιχνίδια πάνω σε άμμο μαλακή σαν πλαστελίνη. Βουτιές με τη μάσκα σε πολύχρωμο βυθό. Συναρπαστικά τοπία και βόλτες σε νησιωτικά σοκάκια με ένα παγωτό χωνάκι στο χέρι. Είστε έτοιμοι να οργανώσετε το καλύτερο οικογενειακό καλοκαίρι της ζωής σας;
Σπέτσες
Το Spetses Mini Marathon πλησιάζει και είμαστε εν-θου-σι-α-σμέ-νοι που θα είμαστε εκεί για 11η χρονιά να λάβουμε μέρος στη γιορτή αυτού του αθλητισμού! 
Σπέτσες
Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, σύσσωμη η ομάδα του BOOM βρέθηκε στις Σπέτσες για να λάβει μέρος στο My 1st Spetses mini Marathon, στηρίζοντας με χαρά τη διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός.