Μαρίνα Κουταρέλλη

Category: Μαρίνα Κουταρέλλη
Μαρίνα Κουταρέλλη
Ένα τριήμερο γεμάτο συγκινήσεις και υπέροχες αναμνήσεις έζησαν όσοι βρέθηκαν στο αρχοντικό νησί των Σπετσών για το 11o Spetses Mini Marathon.
Μαρίνα Κουταρέλλη
Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, η ομάδα του BOOM κατέφτασε στο γραφικό νησί των Σπετσών για να δώσει το παρών ως περήφανος χορηγός επικοινωνίας στο 11ο Spetses Mini Marathon, επιφυλάσσοντας μία με
Μαρίνα Κουταρέλλη
«Θα είμαι κι εγώ στο Spetses Mini Marathon... Εσείς;». Με αυτή τη φράση ο αγαπημένος σούπερ ήρωας μικρών και μεγάλων μας καλεί στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού που πρόκειται να πραγματοποιηθεί το τριήμερο 7-9 Οκτωβρίου στις Σπέτσες.
Μαρίνα Κουταρέλλη
Η αντίστροφη μέτρηση για το 11ο Spetses Mini Marathon έχει ξεκινήσει και η κατάμεστη αίθουσα του ΟΑΚΑ στη χθεσινή Συνέντευξη Τύπου, επιβεβαίωσε την ανυπομονησία όλων με τον καλύτερο τρόπο.
Going Out
Το Spetses Mini Marathon πλησιάζει και είμαστε εν-θου-σι-α-σμέ-νοι που θα είμαστε εκεί για 11η χρονιά να λάβουμε μέρος στη γιορτή αυτού του αθλητισμού! 
Μαρίνα Κουταρέλλη
Κάθε φορά που τη συναντώ με σοκάρει ο χείμαρρος ιδεών που έχει, η αφοπλιστική της ειλικρίνεια αλλά και η απόλυτη
Μαρίνα Κουταρέλλη
Αν τη συναντήσεις μία φορά ένα είναι το σίγουρο, θα τη θυμάσαι για πάντα. Αν μιλήσεις μαζί της, τότε είναι βέβαιο ότι θα σε μαγνητίσει και το πιο πιθανό είναι η κουβέντα σας να κρατήσει για ώρες!
Μαρίνα Κουταρέλλη
Το ΒΟΟΜ αγαπάει το τρέξιμο! Και μπορεί το Spetses Mini Marathon να τελείωσε όμως η ομάδα της Μαρίνας Κουταρέλλη δεν σταματάει ποτέ! Τι εννοούμε; Ότι ήρθε η ώρα για το 6ο Santa Run στο Κέντρο της Αθήνας!