χαμόγελο του παιδιού

Category: χαμόγελο του παιδιού
χαμόγελο του παιδιού
Το BOOM Village by Zewa υποστηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια του φεστιβάλ θα διατεθεί για την ενίσχυση του έργου του Οργανισμού.
χαμόγελο του παιδιού
Το BOOM Village by Zewa που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου υποστηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
χαμόγελο του παιδιού
Η πρώτη προβολή της ταινίας μικρού μήκους «Οι σκέψεις της Νεφέλης» που δημιούργησε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με στόχο και σκοπό να δώσει
χαμόγελο του παιδιού
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί να συμμετέχετε και φέτος, στη Λαχειοφόρο Αγορά που πραγματοποιεί από τις 17 Μαρτίου 2023, στηρίζοντας το έργο και τις υπηρεσίες του και σκορπίζοντας Χιλιάδες χαμόγελα.
χαμόγελο του παιδιού
Νονοί και νονές, ξέρουμε πως ψάχνετε τις πιο όμορφες, πιο εντυπωσιακές, πιο ξεχωριστές λαμπάδες... Εμείς λοιπόν τις βρήκαμε και τις παραθέτουμε στο πιο πασχαλινό ρεπορτάζ αγοράς...
παιδί σε κίνδυνο
Η επικαιρότητα των τελευταίων ετών είναι δυσβάσταχτη. Οι καθημερινές εξελίξεις συγκλονίζουν το πανελλήνιο και οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μας αφήνουν όλους παγωμένους. Κάθε σκέψη που δημιουργείται στο μυαλό μας είναι μόνο αρνητική.
χαμόγελο του παιδιού
Με το μήνυμα «Μία λαμπάδα … ένα Χαμόγελο», και αυτό το Πάσχα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ζητά την υποστήριξή σας για να συνεχίσει να καλύπτει τις ανάγκες κάθε παιδιού στη χώ
χαμόγελο του παιδιού
Ο Οργανισμός "Το Χαμόγελο του Παιδιού" πραγματοποίησε μαζί με τους μαθητές-εθελοντές του Yousmile, μια διαδικτυακή έρευνα σε πλατφόρμες ανώνυμης συνομιλίας με αγνώστους.