κορωνοϊός

Category: κορωνοϊός
BOOM NEWS
Όπως ήδη γνωρίζουμε, τα σχολεία φέτος θα ανοίξουν στις 7 Σεπτεμβρίου, λίγες μέρες νωρίτερα από ό,τι συνήθως. Πώς θα γίνει, όμως, η επιστροφή των μαθητών στις τάξεις; Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως στο MEGA, δύο είναι τα πιθανά σενάρια:
κορωνοϊός
4 υπέροχοι μπαμπάδες θυμούνται τις ημέρες τις καραντίνας, το work from home και τις χιουμοριστικές αλλά και δυνατές στιγμές που έζησαν με τα παιδιά τους.
κορωνοϊός
Ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε τόσο μεγάλη προσμονή και ανυπομονησία για την επιστροφή στα σχολεία! Σίγουρα, τα παιδιά θέλουν όσο τίποτα να επιστρέψουν στους φίλους τους και στις δραστηριότητές τους.
Pregnancy
Η "ιεροτελεστία" του baby shower είναι το καλύτερο δώρο για τη μέλλουσα μαμά. Όχι μόνο επειδή γιορτάζει μαζί με φίλες και αγαπημένα πρόσωπα τον ερχομό του μωρού της, αλλά κυρίως επειδή είναι μια ευκαιρία να χαλαρώσει και να ξεχάσει για λίγο τις αγωνίες και τα άγχη του τοκετού...
κορωνοϊός
Η επίσημη ανακοίνωση της Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, για το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων και των παιδικών σταθμών την 1η Ιουνίου, προκάλεσε μεγάλη χαρά και ανακούφιση στους γονείς που μέχρι τώρα προσπαθούσαν να ισορροπήσουν μεταξύ δουλειάς και οικογένειας. Όπως τόνισε η Υπουργός, «
Health
Η πανδημία του κορωνοϊού, που εισέβαλε βίαια στις ζωές μας, άλλαξε ολοκληρωτικά τον τρόπο που ζούμε και σκεφτόμαστε. Η περίοδος εγκλεισμού ήταν πολύ δύσκολη, εξίσου δύσκολη όμως είναι και η περίοδος της προσαρμογής στη νέα "κανονικότητα" και ειδικά για τα παιδιά.
BOOM NEWS
Με στόχο την αποφυγή του συνωστισμού στις παραλίες - όπως συνέβη πριν από λίγες ημέρες - και ενόψει του επικείμενου καύσωνα, το Σαββατοκύριακο θα ανοίξουν 515 οργανωμένες πλαζ. Η Επιτροπή των λοιμωξιολόγων εισηγήθηκε να ανοίξουν οργανωμένα οι χ
BOOM NEWS
Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην του έχει λείψει η επαφή με τους αγαπημένους του. Και αυτό, το ότι δεν μπορούσαμε να εκφράσουμε την αγάπη μας με μια μεγάλη αγκαλιά ή ένα φιλί, ήταν ίσως το πιο δύσκολο task της περιόδου.