βιβλία για παιδιά

Category: βιβλία για παιδιά
Play & Learn
Ό,τι κι αν κάνει είναι μπολιασμένο με αγάπη και πάθος. Η νέα Συλλογή Μικρά Αστέρια, σε εικονογράφηση της Little Miss Grumpy, δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.
βιβλία για παιδιά
Από ποια σημεία του κόσμου μάς ήρθαν τα υλικά της χωριάτικης σαλάτας; Γιατί δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι το ίδιο χρώμα δέρματος; Ποια σημαία έχει πάνω της ένα λιοντάρι που κρατάει ένα σπαθί;
βιβλία για παιδιά
Κι όμως, τα μωρά λατρεύουν να ακούν τη μαμά, τον μπαμπά, τον παππού ή τη γιαγιά να τους διαβάζουν παραμύθια, και μάλιστα εκατοντάδες ερευνητές σε όλο τον κόσμο συμφωνούν πως δεν υπάρχει καλύτερο «δώρο» για ένα μωρό από την ανάγνωση ενός βιβλίου από οικείο του π
βιβλία για παιδιά
Τα παιδικά βιβλία αποτελούν μικρούς θησαυρούς σοφίας και πολιτισμού. Δίνουν τροφή για σκέψη, μας ταξιδεύουν αλλά είναι και το καταφύγιό μας.
βιβλία για παιδιά
Κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου, η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος αποτελεί ακόμη μια αφορμή για προβληματισμό και μια ηχηρή προειδοποίηση για την υγεία του πλανήτη.
βιβλία για παιδιά
Οι εκδόσεις Διόπτρα μάς έχουν πλέον "συνηθίσει" σε βιβλία που κάνουν καλό στην ψυχολογία τη δική μας και φυσικά των παιδιών μας.
βιβλία για παιδιά
Ο Walt Disney έλεγε πως οι θησαυροί που βρίσκει κανείς στα βιβλία είναι πολύ περισσότεροι από τα λάφυρα ενός πειρατή.
βιβλία για παιδιά
Αφήνοντας πίσω της μια αξιόλογη πορεία στη διαφήμιση και μια επιτυχημένη αλυσίδα cake shops στην Αθήνα, η Πόλλυ Αντωνιάδη βρέθηκε στο Λονδίνο μαζί με την οικογένειά της.