νέα μαμά

Category: νέα μαμά
νέα μαμά
Χαρούμενα πλατσουρίσματα στο νερό, παιχνίδια με την άμμο, εξερεύνηση της φύσης με τα πελώρια ματάκια του να κοιτούν τα πάντα διάπλατα από την έκπληξη. Δεν βλέπεις την ώρα για την πρώτη καλοκαιρινή απόδραση με το μωρό σου.
καριέρα και μητρότητα
Μια είδηση που μας έκανε να χαμογελάσουμε και μας υπενθύμισε πόσο υπέροχο είναι όταν γυναίκες στηρίζουν άλλες γυναίκες, κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.
νέα μαμά
Ξέρει τις αγωνίες, τα άγχη και τους φόβους που νιώθεις αυτή την περίοδο περισσότερο από τον καθένα. Και το πιο σημαντικό, έχει τις σωστές συμβουλές.
νέα μαμά
Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Λάουρα Νάργες, αφού σε λιγότερο από 4 μήνες θα υποδεχτεί το πρώτο της παιδί, μαζί με τον σύντροφό της Χρήστο Σαντικάι.
νέα μαμά
Ξέρατε πως το γνωστό σε όλους μας life coaching μπορεί να βοηθήσει τις μαμάδες να απολαύσουν τη μητρότητα, όχι μόνο ως μια νέα φάση ζωής, αλλά και ως μια εξαιρετική περίοδο για την προσωπικότητα και την εξέλιξή τους; Η σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης
νέα μαμά
Η Kylie Jenner, η οποία πρόσφατα έζησε ξανά την εμπειρία της μητρότητας φέρνοντας στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, ένα υγιέστατο αγοράκι μόλις 6 εβδομάδες πριν, μοιράστηκε με τους fan της στο instagram μια στιγμή ειλικρίνειας για όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια γυναίκα κ
νέα μαμά
Έχει υπάρξει μια από τις πιο επιτυχημένες και καλοπληρωμένες ηθοποιούς του Hollywood, είναι καλλονή και ένας άνθρωπος με πολλά ενδιαφέροντα και ανθρωπιστική δράση.
νέα μαμά
«Δεν θα κοιμάσαι καθόλου όταν γεννήσεις», «Θα περνάς όλη τη μέρα θηλάζοντας», «Αν το βάλεις στόχο θα βρίσκεις χρόνο και για ξεκούραση»: Αυτές είναι, σε τυχαία σειρά, μερικές από τις ατάκες, κάποιες πιο αισιόδοξες και άλλες πιο τρομακτικές, που ακούμε α