συμβουλές για γονείς

Category: συμβουλές για γονείς
συμβουλές για γονείς
Γονείς, ψυχραιμία! Ο θυμός είναι ένα από τα βασικά συναισθήματα που βιώνουν τα παιδιά και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Το ζήτημα είναι πως συνήθως δεν ξέρουν πώς να τον διαχειριστούν, γι'αυτό και συχνά τον εκδηλώνουν με επιθετικό τρόπο.
συμβουλές για γονείς
Το σενάριο είναι γνώριμο σε πολλές οικογένειες: Τα παιδιά έχουν τελειώσει τη σχολική μελέτη, έχουν επιστρέψει από τις εξωσχολικές δραστηριότητές τους και, κάπου λίγο πριν από την ώρα του ύπνου, όλοι, μικροί μεγάλοι, νιώθουμε υπερβολικά εξαντλημένοι για να κάνουμε οτιδήποτε άλλο πέρα από το να χαλ
συμβουλές για γονείς
Εκείνα θέλουν να κοιμηθούν λίγο παραπάνω ή να κάνουν νάζια κι αγκαλιές, εσείς από την άλλη βιάζεστε να ετοιμαστείτε για να προλάβετε το πρώτο κουδούνι αλλά και να είστε συνεπείς στη δουλειά σας.
συμβουλές για γονείς
Ο καιρός που φεύγατε από το σπίτι μόνο με το κινητό τηλέφωνο και τα κλειδιά σας έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Από τότε που γίνατε μαμάδες, κάθε εξόρμηση με το μωρό σας μοιάζει με... επικίνδυνη αποστολή.
συμβουλές για γονείς
Στο σπίτι μπορεί η γλώσσα του να τρέχει «ροδάνι», αλλά μπροστά στις δασκάλες δεν ξεστομίζει λέξη. Τι του συμβαίνει;
συμβουλές για γονείς
Η επιστροφή στα θρανία σηματοδοτεί την επιστροφή των παιδιών στην καθημερινή τους ρουτίνα, η οποία θα τα βοηθήσει να προσαρμοστούν πιο εύκολα στο νέο - και συχνά απαιτητικό - πρόγραμμά τους.
πρώτη μέρα στο σχολείο
Όπως κάθε νέο ξεκίνημα έτσι κι αυτό, συνοδεύεται από νέες προκλήσεις τόσο για το παιδί όσο και για τους γονείς.
συμβουλές για γονείς
Έχουμε βάλει τα παιδιά για ύπνο και αποφασίζουμε να εκμεταλλευτούμε αυτές τις λίγες ώρες ηρεμίας και απομόνωσης με τον σύντροφό μας για να αναθερμάνουμε την ερωτική μας ζωή.