βάπτιση

Category: βάπτιση
Baby
Η υπέροχη αρχιτεκτονική, η μακραίωνη ιστορία, το πράσινο, αλλά και οι πρακτικές ανέσεις, όπως άνετο πάρκινγκ και άπλετος χώρος για το παιχνίδι των μικρών καλεσμένων, είναι ανάμεσα στα πλεονεκτήματα που κάνουν αυτές τις εκκλησίες περιζήτητες.
Baby
Μπορεί οι καλοκαιρινές και οι φθινοπωρινές βαπτίσεις του 2020 να μην έχουν την τεράστια προ-κορωνοϊού guestlist που είχατε υπόψη, όμως το σίγουρο είναι ότι η χαρά και η γιορτινή ατμόσφαιρα δεν θα λείπουν από την ξεχωριστή ημέρα του παιδιού σας.
πώς θα γίνονται οι βαπτίσεις
Αλλαγή στον επιτρεπόμενο αριθμό παρευρισκομένων στις εκκλησίες φέρνει η νέα ΚΥΑ των υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υγείας σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση.
Baby
Πολύχρωμοι πύργοι από macarons, παιχνιδιάρικα croquembouche, τούρτες που ξεπερνούν τα όρια της παιδικής φαντασίας!
BOOM NEWS
Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Παιδείας & Θρησκευμάτων και Υγείας που αναμένεται να δημοσιευτεί, θα επιτρέπεται η τέλεση κάθε είδους λειτουργίας ή θρησκευτικής τελετής (συμπεριλαμβανομένων γάμων και βαπτίσεων) με τη συμμετοχή πιστών σε όλους τους χώρους λατρείας όλων των θρησκευτικών
BOOM NEWS
Από σήμερα, πρώτη μέρα άρσης των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας, οι εκκλησίες είναι πλέον ανοιχτές για ατομική προσευχή. Τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ανακοινωθεί και ισχύουν προς το παρόν, μας προϊδεάζουν για τον τρόπο με τον οποίο θα τελούνται οι βαπτίσεις φέτος το καλοκαίρι. 
Baby
Αυτά είναι δύο από τα πολλά ερωτήματα που έχουν κατακλύσει το inbox μας τις τελευταίες μέρες, καθώς ο Μάιος είναι ο μήνας που σημαίνει μεταξύ άλλων την έναρξη της baptism season.
βάπτιση
"Into the Woods" Τι συμβαίνει όταν μια αλεπού, μια κουκουβάγια και ένα ελάφι γίνονται οικοδεσπότες στη βάπτιση του παιδιού σας; Η Βάλια Νούσια, event planner και πολύτιμη συνεργάτιδα του «BOOM», μοιράζεται μα