παιδιά και κορωνοϊός

Category: παιδιά και κορωνοϊός
παιδιά και κορωνοϊός
Σύμφωνα με τις πρόσφατες ανακοινώσεις του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, οι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία μετά το Πάσχα χωρίς να χρειαστεί να υποβληθούν σε self test.
παιδιά και κορωνοϊός
Με ένα self test θα εισέρχονται πλέον στις τάξεις οι μαθητές, εμβολιασμένοι και μη, καθώς και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί, στο οποίο θα πρέπει να έχουν υποβληθεί έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο κάθε Τρίτη.
παιδιά και κορωνοϊός
Από την ερχόμενη εβδομάδα μαθητές και εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί θα εισέρχονται στις σχολικές τάξεις έχοντας υποβληθεί σε έναν αυτοδιαγνωστικό έλεγχο εβδομαδιαίως, ο οποίος θα πραγματοποιείται έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολεί
παιδιά και κορωνοϊός
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης προανήγγειλε ότι τα self test στα σχολεία παραμένουν, όμως μειώνεται ο αριθμός τους από δύο σε ένα ανά εβδομάδα, τονίζοντας ωστόσο ότι για το θέμα θα απ
παιδιά και κορωνοϊός
Νέα επιστημονική μελέτη που ανέλυσε δεδομένα από Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία και Νότια Αμερική σχετικά με τις επιπτώσεις του κορωνοϊού στα παιδιά, αποκάλυψε ότι ένα στα τέσσερα θα εμφανίσουν μακρόχρονα συμπτώματα της νόσου.
παιδιά και κορωνοϊός
Καταργείται από σήμερα στα σχολεία της Νέας Υόρκης η υποχρεωτική χρήση μάσκας από μαθητές και εκπαιδευτικούς, όπως ανακοίνωσε η κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Kathy Hochul.
παιδιά και κορωνοϊός
Σύμφωνα με έκθεση της Αμερικανικής Ακαδημίας Παιδιατρικής και της Ένωσης Παιδιατρικών Νοσοκομείων των ΗΠΑ, περισσότερα από 12 εκατομμύρια παιδιά διαγνώστηκαν θετικά στον κορωνοϊό από την έναρξη της πανδημίας.
παιδιά και κορωνοϊός
Η περίπτωση του 12χρονου από τη Μυτιλήνη που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα με C-130 καθώς υπέστη πνευμονική εμβολή λόγω επιπλοκών του κορωνοϊού, και νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία, κυριάρχησε στην καθιερωμένη εβδομαδιαία ενημέρωση για τους εμβολια