ρούχα εγκυμοσύνης

Category: ρούχα εγκυμοσύνης
Pregnancy
Moms-to-be, πάρτε έμπνευση από τα χρώματα του ουράνιου τόξου και δημιουργήστε τα πιο stylish pregnancy looks!
Pregnancy
Η γκαρνταρόμπα της μέλλουσας μαμάς «ανθίζει» για να υποδεχθεί την πιο ευωδιαστή εποχή του χρόνου!
ρούχα εγκυμοσύνης
Στο πιο όμορφο ταξίδι, εκείνο της μητρότητας, πολλά είναι εκείνα που θα χρειαστείτε. Όμως, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Εμείς σας ετοιμάσαμε τον απόλυτο οδηγό αγοράς, για να περάσετε την πιο γλυκιά περίοδο της ζωής σας με άνεση και στιλ!
ρούχα εγκυμοσύνης
Αδιαμφισβήτητα βρίσκεται στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες στον κόσμο, και ακόμα και τώρα που διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της δεν χάνει στιγμή το fashion sense της.
ρούχα εγκυμοσύνης
Είναι μια από τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες της showbiz και σε λίγους μήνες θα γίνει για τέταρτη φορά μαμά. Και βέβαια, εξακολουθεί να πραγματοποιεί stylish εμφανίσεις, επιλέγοντας κομμάτια που κολακεύουν την υπέροχη σιλουέτα της, ακόμα και τώρα που βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.
ρούχα εγκυμοσύνης
Η περίοδος της εγκυμοσύνης επιφέρει σημαντικές αλλαγές στην διάθεση και τα συναισθήματα μιας γυναίκας και, φυσικά, στο σώμα και την εξωτερική της εμφάνιση. Η κοιλίτσα φουσκώνει, οι αναλογίες αλλάζουν και σταδιακά  το ερώτημα «τι θα φορέσω σήμερα» απασχολεί όλο και περισσότερο τη μέλλουσα μητέρα.