καραντίνα

Category: καραντίνα
Daddies
Και ηθοποιός, και συγγραφέας, και μπαμπάς, και σύζυγος και ώρες ώρες «peacemaker»! Πώς κατάφερε να ανταπεξέλθει σε όλους αυτούς τους ρόλους;
καραντίνα
Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, το BOOM ανταποκρίθηκε με χαρά στο αίτημα δεκάδων μαμάδων στέλνοντάς τους το ανοιξιάτικο τεύχος στο σπίτι. Εκείνες, για να μας ευχαριστήσουν, μας έστειλαν τις πιο τρυφερές τους φωτογραφίες.
καραντίνα
Από την πρώτη ημέρα που έκλεισαν τα σχολεία, ονειρευόμουν -ή έτσι νόμιζα- τη μέρα που θα ξυπνούσαμε και θα είχαμε κερδίσει τη ζωή μας πίσω.
Health
Αν και δεν είμαστε πια σε καραντίνα, ο φόβος του COVID-19 θα μας ακολουθεί για καιρό, ακόμα και αν δεν επαληθευτεί το χειρότερο σενάριο μιας νέας έξαρσης.
Health
Η πανδημία του κορωνοϊού, που εισέβαλε βίαια στις ζωές μας, άλλαξε ολοκληρωτικά τον τρόπο που ζούμε και σκεφτόμαστε. Η περίοδος εγκλεισμού ήταν πολύ δύσκολη, εξίσου δύσκολη όμως είναι και η περίοδος της προσαρμογής στη νέα "κανονικότητα" και ειδικά για τα παιδιά.
καραντίνα
Όταν κάναμε την «ηρωική έξοδο» μετά την άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας, βεβαιωθήκαμε ότι κάτι είχε αλλάξει στην κοινότητα των μαμάδων.
BOOM NEWS
Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην του έχει λείψει η επαφή με τους αγαπημένους του. Και αυτό, το ότι δεν μπορούσαμε να εκφράσουμε την αγάπη μας με μια μεγάλη αγκαλιά ή ένα φιλί, ήταν ίσως το πιο δύσκολο task της περιόδου.
BOOM NEWS
Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε όσο τίποτε άλλο τη στιγμή που θα γυρίσουμε πίσω στην κανονικότητα.