μητρότητα

Category: μητρότητα
Μυρτώ Κάζη
Πάντα είχα αυτή την απορία ή καλύτερα το παράπονο... Γιατί τα άλλα παιδάκια δεν ακούγονται;
Parenthood
Με αφορμή δύο εξαιρετικά ενδιαφέροντα polls στο Instagram account του BOOM, συγκεντρώσαμε τις δικές σας πιο χιουμοριστικές και 100% αληθινές απαντήσεις με τις οποίες σίγουρα θα ταυτιστεί κάθε μαμά...
Family
Μπορεί να έχουν περάσει μόλις επτά χρόνια από τότε που ο γιος μου ήταν μωρό, αλλά η μητρότητα είναι τόσο γεμάτη σε εμπειρίες που, παρόλο που τα χρόνια τελικά περνούν γρήγορα, όταν το παιδί μας μεγαλώνει κάπως, με όλα αυτά που έχουν προηγηθεί, η
Family
«Εγώ δεν θα το πω ποτέ αυτό»: Μέχρι να γίνω η ίδια μαμά, είχα επαναλάβει ξανά και ξανά αυτή τη δέσμευση από μέσα μου, κάθε φορά που άκουγα φίλες μου να ξεστομίζουν φράσεις που προκαλούσαν άγχος ακόμα και σε εμένα, πόσο μάλλον στα παιδιά τους, στα οποία απευθύνονταν.
Mommies
Πόσο απερίγραπτα δύσκολη είναι η εμπειρία της μητρότητας. Πόση αγωνία, πόσο φόβο, πόσα διλήμματα, πόσες τύψεις, πόσες ματαιώσεις φέρνει!
Mommies
Η μητρότητα είναι ένας ούτως ή άλλως απαιτητικός ρόλος, ωστόσο οι προσδοκίες που καλλιεργούμε οι σημερινές μαμάδες απέναντι στον εαυτό μας είναι όχι απλώς υπέρμετρες αλλά συχνά και αντιφατικές μεταξύ τους.
Mommies
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η μητρότητα είναι το πιο υπέροχο αλλά και ορισμένες φορές το πιο απαιτητικό πράγμα στον κόσμο, σωστά; Πώς αντιμετωπίζουμε λοιπόν τις δύσκολες καταστάσεις; Γελώντας με την ψυχή μας!
Mommies
Όταν γίνεσαι γονιός αλλάζει αναπόφευκτα ολόκληρη η ζωή σου, αλλά δεν χρειάζεται να αλλάξεις φίλους. Ή τουλάχιστον μπορείς να κάνεις καινούριους (για παράδειγμα, μέσα από τις σχολικές κοινότητες των παιδιών) χωρίς να χάσεις τους παλιούς.