μητρότητα

Category: μητρότητα
Baby
Πάντα είχα αυτή την απορία ή καλύτερα το παράπονο... Γιατί τα άλλα παιδάκια δεν ακούγονται;
Mommies
Όσα βιβλία κι αν έχεις διαβάσει, όσο κι αν έχεις συζητήσει με φίλους και γνωστούς, όσο προετοιμασμένη κι αν είσαι για την ημέρα που θα φέρεις στον κόσμο το παιδί σου, απλώς δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν το συναίσθημα που θα νιώσεις όταν το κρατήσεις για πρώτη φορά στην αγκαλιά σου.
Mommies
H μητρότητα, ειδικά στο ξεκίνημά της, μοιάζει με ένα roller-coaster συναισθημάτων. Αν αυτήν τη στιγμή δεν βρίσκεστε στην κορυφή αλλά στη βάση του, αντλήστε δύναμη από τα quotes που ακολουθούν...
Mommies
«Εγώ δεν θα το πω ποτέ αυτό»: Μέχρι να γίνω η ίδια μαμά, είχα επαναλάβει ξανά και ξανά αυτή τη δέσμευση από μέσα μου, κάθε φορά που άκουγα φίλες μου να ξεστομίζουν φράσεις που προκαλούσαν άγχος ακόμα και σε εμένα, πόσο μάλλον στα παιδιά τους, στα οποία απευθύνονταν.
Mommies
Στην αρχή κάθε καλοκαιριού οι γονείς που σκρολάρουμε συχνά στα social media σίγουρα θα πέσουμε πάνω στην υπενθύμιση ότι «έχουμε μόνο 18 καλοκαίρια με τα παιδιά μας».
Mommies
Όταν έμεινα έγκυος στον Οδυσσέα, το ενδεχόμενο της καισαρικής δεν πέρασε πότε από το μυαλό μου. Η μαμά μου με γέννησε φυσιολογικά και το ίδιο θα έκανα κι εγώ. Ήταν τόσο... «φυσιολογικό» όλο αυτό.
Parenthood
Θα μοιάζουν με απλά εικονίδια στην οθόνη του κινητού σου, όμως θα είναι πολύ περισσότερα!
Mommies
Οι μαμάδες ξυπνάμε και κοιμόμαστε με αυτό το άγχος.