δεύτερο παιδί

Category: δεύτερο παιδί
neymar
Το πρώτο παιδί τους περιμένουν ο Neymar και η σύντροφός του, Bruna Biancardi, όπως η ίδια αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
διάσημες μαμάδες
Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν η Anita Brand και ο Χάρης Χριστόπουλος σχεδόν 3 χρόνια μετά τη γέννηση του γιου τους, εκπλήσσοντας τους πάντες καθώς δεν είχαν αποκαλύψει τίποτα γύρω από την εγ
δεύτερο παιδί
Το αγοράκι της Rihanna μόλις έκανε το ντεμπούτο του σε εξώφυλλο περιοδικού!
δεύτερο παιδί
Η Rihanna είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της!
Μυρτώ Κάζη
Αλήθειες και πραγματικότητες που θα ήθελα να γνωρίζετε, γιατί εμένα δεν μου τα είπε κανείς. Και ιδανικά θα ήθελα να ξέρω, να είμαι προετοιμασμένη!
Pregnancy
Αν περιμένοντας το πρώτο σας παιδί, τη σκέψη σας μονοπωλούσε η γλυκιά προσμονή, η αγωνία και όλα τα άγχη που σχετίζονται με τον τοκετό και το πρώτο διάστημα με το μωρό στο σπίτι, στη δεύτερη εγκυμοσύνη, περισσότερο από όλα θα σας απασχολεί το πώς θα προετοιμάσετε το παιδί σας για τον ερχομό του ν
αλλαγές και μαμά
Όσα βιβλία και άρθρα και αν διαβάσουμε πριν από τη γέννα, τα μεγαλύτερα μαθήματα τα παίρνουμε μέσα από την καθημερινότητά μας με το παιδί, συχνά διά της δοκιμής και του λάθους.
δεύτερο παιδί
Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της Jack Brooksbank θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά! Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ Β' ανακοίνωσε ότι είναι ξανά έγκυος μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.