άνοιγμα σχολείων

Category: άνοιγμα σχολείων
άνοιγμα σχολείων
Όπως ήδη γνωρίζουμε, τα σχολεία φέτος θα ανοίξουν στις 7 Σεπτεμβρίου, λίγες μέρες νωρίτερα από ό,τι συνήθως. Πώς θα γίνει, όμως, η επιστροφή των μαθητών στις τάξεις; Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως στο MEGA, δύο είναι τα πιθανά σενάρια:
άνοιγμα σχολείων
Στις 7 Σεπτεμβρίου, μια εβδομάδα νωρίτερα απ' ότι συνήθως θα ανοίξουν τα σχολεία τη νέα σχολική χρονιά. Σύμφωνα με την αναλυτική ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας:
άνοιγμα σχολείων
Η ανακοίνωση της επαναλειτουργίας των παιδικών σταθμών, των νηπιαγωγείων και των δημοτικών, έφερε όλους τους γονείς μπροστά σε μία πραγματικότητα που οι περισσότεροι -κακά τα ψέματα- είχαν αποκλείσει ως σενάριο.
άνοιγμα σχολείων
Η επίσημη ανακοίνωση της Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, για το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων και των παιδικών σταθμών την 1η Ιουνίου, προκάλεσε μεγάλη χαρά και ανακούφιση στους γονείς που μέχρι τώρα προσπαθούσαν να ισορροπήσουν μεταξύ δουλειάς και οικογένειας. Όπως τόνισε η Υπουργός, «
άνοιγμα σχολείων
Τέλος στην αγωνία των γονιών μπαίνει με την επίσημη ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα, σύμφωνα με την οποία τα δημοτικά σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί ανοίγουν την 1η Ιουνίου! 
Μυρτώ Κάζη
Στα chats των μαμάδων επικρατεί πανικός! Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Πέτσα "Μαζί με τα δημοτικά σχολεία  θα ανοίξουν οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί".
άνοιγμα σχολείων
Στο "σύνθετο" δίλημμα του ανοίγματος των δημοτικών σχολείων αναφέρθηκε εκτενώς στην ενημέρωση της Τρίτης ο Σωτήρης Τσιόδρας.
άνοιγμα σχολείων
Ολοκληρώνεται σήμερα η δεύτερη φάση της επιστροφής των μαθητών στα σχολεία, σύμφωνα με το σχέδιο που είχε ανακοινωθεί από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως.