μωρό

Category: μωρό
μωρό
Μόλις ξεκινήσει το μωρό να δοκιμάζει φωνούλες, αρχίζει και το μεγάλο debate των γονιών: Τι είπε πρώτα, μαμά ή μπαμπά; Γονείς, κάντε λίγη υπομονή ακόμα, πριν αρθρώσει την πρώτη του λέξη, προηγείται το βάβισμα!
μωρό
Κι όμως, το μωρό σας όχι μόνο αντιλαμβάνεται τα πάντα, αλλά σας λέει "σ' αγαπώ" με πολλούς τρόπους. Μπορεί βέβαια, να μην είναι ακόμη σε θέση να το πει με λέξεις, αλλά εκφράζει από πολύ νωρίς την αγάπη του μέσα από κινήσεις, εκφράσεις προσώπου, και βέβαια μέσα από τη δική του, «μπεμπεκίστικη» γλώ
μωρό
Ο κόσμος των μωρών είναι μαγικός και σε κάποιες περιπτώσεις ''περίεργος''. Ακολουθούν 10 baby facts που δεν γνωρίζατε ως σήμερα και θα σας εκπλήξουν με την πρώτη κιόλας ανάγνωση!  
Child
Ποια παιχνίδια μπορείτε να παίξετε με το μωρό σας και ποια είναι εκείνα που θα το βοηθήσουν να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί; Διαβάστε με προσοχή και... καλά να περάσετε!
μωρό
Και εκεί που αρχίζουμε να θηλάζουμε και ανακαλύπτουμε τη μαγεία αυτής της εμπειρίας, που μας φέρνει πιο κοντά από οποιαδήποτε άλλη με το μωρό μας, διαβάζουμε για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του θηλασμού και του μητρικού γάλακτος και ανακαλύπτου
μωρό
Για σένα, το 2022 δεν σηματοδοτεί απλώς μια νέα χρονιά, αλλά μια νέα ζωή! Οι πρώτες γιορτές που θα περάσετε με το μωρό σας θα είναι γεμάτες πρωτιές, όχι μόνο για εκείνο, αλλά και για εσάς, που μεταμορφώνεστε και εξελίσσεστε μαζί του, μέρα με τη μέρα.
για τις μαμάδες που δεν μπορούν να θηλάσουν
Breast is best. Aυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια και συμφωνούμε όλοι. Δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που δε θα συμφωνήσει πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία για ένα μωράκι από το να θηλάσει, και φυσικά δε χρειάζεται να επιχειρηματολογήσει κανείς υπέρ του θηλασμού. Είναι δεδομένο.
πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι
Η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής σου ήρθε και πλέον κρατάς αγκαλιά το μωρό σου! Σίγουρα η χαρά σου είναι μεγάλη, όμως η αγωνία της επιστροφής στο σπίτι και όλες αυτές οι άγνωστες για εσένα λεπτομέρειες των πρώτων ημερών σε κατακλύζουν.