θετική ψυχολογία

Category: θετική ψυχολογία
ψυχολογία μαμάς
Τι σημαίνει άραγε να είναι κανείς θετικός γονιός; Να ανταποκρίνεται με ενσυναίσθηση, να απολαμβάνει τη διαδικασία ανατροφής του παιδιού του, και να ακολουθεί το συναίσθημα με τη φράση «χαίρομαι να είμαι γονιός!». Πώς γίνεται όμως; 
Psychology
Όλοι γνωρίζουμε πως η σωστή και ισορροπημένη διατροφή, η ενυδάτωση και η άσκηση θωρακίζουν τον οργανισμό μας και ενισχύουν την άμυνά του απέναντι σε ιώσεις, υπάρχει όμως ακόμα ένας παράγοντας, εξίσου σημαντικός, και αυτός είναι η καλή ψυχολογία
Beauty & Health
Δεν υπάρχει γονιός που να μην στεναχωριέται όταν μαλώνει το παιδί του. Από την άλλη, γνωρίζει πως με κάποιον τρόπο πρέπει να μπουν όρια και να μάθει το παιδί να κάνει το "σωστό".
ψυχολογία και κορωνοϊός
Η Μάνια Ζηρίδη, Ψυχολόγος Εκπαίδευσης και Διευθύντρια Προσχολικής Εκπαίδευσης στα εκπαιδευτήρια Νέα Γενιά Ζηρίδη μοιράζεται μαζί μας μερικά πολύ σημαντικά tips ώστε οι γονείς να διατηρήσουμε θετική ψυχολογία και να μπορέσουμε να διαχειριστούμε κατ'επέκταση την ψυχολογία των παιδιών μας.
θετική ψυχολογία
Στατιστικές δείχνουν ότι τα παιδιά με χαμηλή αυτοεκτίμηση τείνουν να μην αξιοποιούν στο έπακρο τις δυνατότητές τους, παρουσιάζουν χαμηλότερη απόδοση στο σχολείο, ενώ αντιμετωπίζουν δυσκολίες σε ζητήματα που αφορούν στην κοινωνικής τους ζωή.