παιδιά και χιόνι

Category: παιδιά και χιόνι
παιδιά και χιόνι
Το χιόνι που κάλυψε τα προάστια και το κέντρο της Αττικής δημιούργησε το απόλυτο σκηνικό για παιχνίδια και οικογενειακές φωτογραφίες! Το Instagram γέμισε υπέροχες εικόνες και μέσα σε λίγες ώρες μετατράπηκε σε μια λευκή όαση!
παιδιά και χιόνι
Οι προβλέψεις των ειδικών ήταν απόλυτα ακριβείς και παρόλο που μπορεί να μην ξυπνήσαμε «στα λευκά», μέσα σε λίγες ώρες το σκηνικό που αντικρίσαμε από το παράθυρό μας ήταν μαγικό!
παιδιά και χιόνι
Σχεδόν ολόκληρη η χώρα έχει ντυθεί στα λευκά, ενώ χιονίζει ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας! Είτε στην περιοχή που μένετε έχει χιονίσει πολύ, είτε λίγο, εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς όχι ένα, ούτε δύο, αλλά 15 παιχνίδια και πειράματα με το χιόνι!
παιδιά και χιόνι
Στην αναμονή της κακοκαιρίας "Ελπίς", με τα προγνωστικά των μετεωρολόγων να δείχνουν σφοδρές χιονοπτώσεις και παγετό σε πολλές περιοχές, οφείλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα.
παιδιά και χιόνι
Η |Ελπίς" έχει ντύσει πολλές περιοχές της χώρας στα λευκά. Αν μένετε σ' αυτές, προετοιμαστείτε για παιχνίδια στο χιόνι -πάντα με τη δέουσα προσοχή- και βγάλτε οπωσδήποτε φωτογραφίες γιατί δεν χιονίζει κάθε μέρα στη χώρα μας! Να μερικές ιδέες για να εμπνευστείτε...