family time

Category: family time
family time
Αναπολείτε την εποχή που φεύγατε για διακοπές με μερικά ρούχα στη βαλίτσα και τα εισιτήρια ανά χείρας; Από τότε που γίνατε γονείς, η προετοιμασία για τις καλοκαιρινές διακοπές μοιάζει με κουίζ για δυνατούς λύτες.
motherhood
Αν μού έδιναν ένα ευρώ κάθε φορά που ακούω, ή διαβάζω, την υπενθύμιση ότι «έχουμε μόνο 18 καλοκαίρια με τα παιδιά μας», μέχρι σήμερα θα είχα συγκεντρώσει αρκετά χρήματα ώστε να περάσω τουλάχιστον το ένα από αυτά σε εξωτικό προορισμό.
family time
Το να είσαι γονιός σημαίνει πως έχεις πάντα ένα backup plan στο πίσω μέρος του μυαλού σου! Αν λοιπόν κάνατε σχέδια απόδρασης για αυτό το τριήμερο, αλλά εξαιτίας του καιρού αποφασίσατε τελικά να μην φύγετε, να τι μπορείτε να κάνετε για να περάσετε ένα γεμάτο και απολαυστικό τριήμερο οικογενειακώς,
family time
Όσο οι μέρες περνούν, τόσο περισσότερο ονειρευόμαστε τις διακοπές μας σε κάποιο νησί... Μέχρι να έρθει η στιγμή που θα φύγουμε όμως, υπάρχουν τρόποι να κάνουμε διακοπές και στην πόλη!
travelling with kids
Ποιο είναι το καλύτερο ταξίδι; Μα φυσικά αυτό που θα κάνετε με όλη σας την οικογένεια.
Culture
Από την Ισμήνη Γεωργιλάκη Μπορεί να έχετε δει μερικές, μπορεί και όλες. Οι 10 παιδικές ταινίες που αξίζει να δείτε φέτος το Πάσχα μαζί με τα παιδιά σας, είναι οι δικές μας αγαπημένες, που όσες φορές και αν τις δούμε δεν είναι ποτέ αρκετές.
Going Out
Αν είστε από τους τυχερούς που θα απολαύσουν την ανοιξιάτικη Αθήνα αυτό το Σαββατοκύριακο, δεν έχετε παρά να ανακαλύψετε δραστηριότητες και δράσεις για μικρούς και μεγάλους που θα σας φέρουν πιο κοντά με την ανθισμένη φύση αλλά και με τους αγαπημένους σας.
family time
Μπορεί κανείς να φανταστεί τη ζωή του χωρίς μουσική; Φυσικά και όχι, αφού η μουσική υπάρχει έτσι κι αλλιώς παντού, μέσα μας και στη ζωή μας. Επιδρά θετικά στην ψυχολογία, στη διάθεση, στο μυαλό μας και, βέβαια, είναι κομβικής σημασίας για την εκπαίδευση και την ολοκλήρωση της προσωπικότητάς μας.