The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan | Επιχείρηση Επαναφορά σιλουέτας

Boom Team
Tue, 16/04/2024 - 15:13

Αν ο δείκτης της ζυγαριάς αρνείται πεισματικά να επιστρέψει στα προ-εγκυμοσύνης και γενικά στα επιθυμητά επίπεδα, μήπως σαμποτάρουν την προσπάθειά μας κάποιοι παράγοντες που δεν έχουμε σκεφτεί – που ίσως θεωρούμε ακόμα και συμμάχους μας; Και, κυρίως, πώς θα πετύχουμε τον στόχο μας;

boom_diet
Halinskyi Maksym/Freepik

Οι πρώτοι μήνες με το μωρό είναι μια μαγική και ανεπανάληπτη περίοδος της ζωής μας, η οποία όμως συνοδεύεται από τις δικές της προκλήσεις. Σε αυτές, ίσως προστίθενται και οι ανησυχίες μας για τις αλλαγές που παρατηρούμε στο σώμα μας μετά την κύηση. Ειδικά αν, παρόλο που προσπαθούμε να ακολουθήσουμε συγκεκριμένες οδηγίες καλής διατροφής και άσκησης, ο δείκτης της ζυγαριάς μοιάζει να αρνείται πεισματικά να μετακινηθεί προς τα κάτω και να επανέλθει στα προ-εγκυμοσύνης, και γενικά στα επιθυμητά, επίπεδα.

boom_diet

Γιατί η απώλεια βάρους μοιάζει μερικές φορές με άθλο;
Έλλειψη ύπνου και εξάντληση: Δυσκολεύει την προσπάθεια απώλειας κιλών από πολλές απόψεις. Από τη μια πλευρά, συντελεί σε ορμονικές ανισορροπίες. Από την άλλη, όταν ως νέα, άυπνη και εξαντλημένη μαμά αισθανόμαστε ότι μας λείπει ενέργεια, μπορεί να καταφεύγουμε σε γεύματα υψηλών θερμίδων στην προσπάθειά μας να την αναπληρώσουμε, χωρίς μάλιστα αυτά να παρέχουν απαραίτητα πραγματική θρέψη.

Θηλασμός: Ίσως έχουμε ακούσει το αντίθετο, δηλαδή ότι βοηθάει στην απώλεια κιλών. Αλλά αυτό δεν ισχύει πάντα, καθώς το σώμα προσπαθεί να διατηρήσει ένα συγκεκριμένο βάρος για να το χρησιμοποιήσει ως απόθεμα και να συνεχίσει τον θηλασμό ακόμα και σε συνθήκες έλλειψης τροφής (έτσι είναι «προγραμματισμένο» από την προϊστορική εποχή!). Μπορεί επίσης ο θηλασμός να μας προκαλεί πιο έντονη πείνα. Αυτό σημαίνει πως καλό είναι να επενδύσουμε σε γεύματα ισορροπημένα, χορταστικά και με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία (και, όχι, ούτε μια εγκυμονούσα ούτε μια θηλάζουσα «πρέπει να τρώει για δύο»!).

boom_diet

The 1:1 Diet | Ο σύμμαχός μας
Πολλές νέες μαμάδες επισκέπτονται τα γραφεία των συμβούλων της The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan ζητώντας βοήθεια στη διαχείριση του βάρους τους. Αρχικά, πρέπει να γίνει σαφές πως μια γυναίκα που είναι έγκυος ή θηλάζει δεν μπορεί να ακολουθήσει κανένα πρόγραμμα της The 1:1 Diet, λόγω των αυξημένων (και ειδικών) αναγκών της σε ενέργεια και θρεπτικά συστατικά. Αλλά από τη στιγμή που μια γυναίκα πληροί πλέον τα κριτήρια ασφαλείας για να ξεκινήσει το πρόγραμμα που της ταιριάζει, τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά: η απώλεια βάρους και λίπους γίνεται σύντομα ορατή στη μέτρηση των πόντων.

boom_diet

Πώς;
Η The 1:1 Diet συνδυάζει απολαυστικά θρεπτικά προϊόντα με γεύματα τόσο εύκολα, ώστε παρασκευάζονται μέσα σε δύο μόλις λεπτά ή δεν χρειάζονται καθόλου προετοιμασία! Τα προγράμματά της, λοιπόν, που εξατομικεύονται ανάλογα με τους στόχους και τις ανάγκες μας, είναι ιδανικά για την περίοδο της φροντίδας ενός μικρού παιδιού, όταν ο χρόνος είναι ιδιαίτερα περιορισμένος (το ίδιο και η ενέργειά μας). Επιπλέον, ο προσωπικός σύμβουλος που παρέχει η The 1:1 Diet σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος μπορεί να βοηθήσει μια γυναίκα να διαχειριστεί το βάρος της, να συντηρήσει το αποτέλεσμα και να αλλάξει μόνιμα διατροφικές συνήθειες. Και όλα αυτά ενώ απολαμβάνει υπέροχες γεύσεις.

boom_diet

About
Μαζί με τον προσωπικό σύμβουλο της The 1:1 Diet σχεδιάζουμε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής που συνδυάζει απολαυστικά προϊόντα της The 1:1 Diet (όπως ένα χορταστικό porridge, ένα λαχταριστό μπολ σπαγγέτι ή Thai noodles, ροφήματα, smoothies, σοκολατένια bites) με γεύματα που προετοιμάζουμε στο σπίτι σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται από το πρόγραμμα. Οι εβδομαδιαίες συναντήσεις μας και η επικοινωνία μαζί του μέσω τηλεφωνημάτων ή μηνυμάτων όσο συχνά το επιθυμούμε εξασφαλίζουν την καθοδήγηση αλλά και την κινητοποίηση που χρειαζόμαστε. Μάλιστα, η συνεργασία μας συνεχίζεται και μετά την επίτευξη του στόχου μας, στο στάδιο της συντήρησης.

Η The 1:1 Diet ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1960 από τον Dr Alan Howard, συνεργάτη, επί πενήντα χρόνια, του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ, και έκτοτε έχουν δημοσιευθεί δεκάδες μελέτες σχετικά με τις βασικές συνιστώσες της, την ένας-προς-έναν υποστήριξη, τα προϊόντα και το πρόγραμμα, αποδεικνύοντας με συνέπεια την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά της.

Info: Επικοινωνήστε με την The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan σήμερα, καλώντας στο τηλ.212 213 4383 ή αφήστε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο one2onediet.gr και ένας σύμβουλος θα σας καλέσει για να σας ενημερώσει.

Website: www.one2onediet.gr

Facebook: The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan Greece

Instagram: @one2onediet.gr

Διαβάστε αυτό και ακόμα περισσότερα άρθρα στο νέο, ανοιξιάτικο τεύχος του BOOM που μπορείτε να ξεφυλλίσετε και online πατώντας στο εξώφυλλο!

boom_diet