3 παιδικές θεατρικές παραστάσεις για το φθινόπωρο!

Εύα Ανυφαντή
Mon, 14/10/2019 - 15:31

ο πήτερ παν στην ακρόπολη

«Ο Πήτερ Παν στο Μουσείο της Ακρόπολης»

About: Ο μυθιστορηματικός χαρακτήρας του Τζέιμς Μπάρι «πρωταγωνιστεί» στην  παιδική παράσταση «Ο Πήτερ Παν στο Μουσείο της Ακρόπολης», σε σκηνοθεσία του Χάρη Σώζου. Ένα εκπαιδευτικό και διαδραστικό έργο επιχειρεί να φέρει τα παιδιά σε επαφή με την έννοια της πολιτιστικής κληρονομιάς και της αξίας της, παρουσιάζοντάς την ως συνέχεια και στοιχείο της ταυτότητας μας. Τι σκοπεύει να κάνει ο Κάπτεν Χουκ στο Μουσείο της Ακρόπολης, πώς ο Πήτερ Παν και η Τίνγκερμπελ ανατρέπουν τα σχέδιά του και ποιος ο ρόλος της… κλεμμένης Καρυάτιδας; 

When: 28/09 - 22/12

Where: Περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

Info: www.viva.gr          

μικρός πρίγκιπας altera pars

«Ο Μικρός Πρίγκιπας»

About: Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του από πλανήτη σε πλανήτη, ο αγαπημένος ήρωας του Antoine de Saint-Exupéry προσγειώνεται στη θεατρική σκηνή Altera Pars. Ο θίασος «Λώτινος Ήλιος» και η σκηνοθέτιδα Άννα Παπαμάρκου παρουσιάζουν μια διασκευή του κλασικού αριστουργήματος της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Για την αφήγηση της ιστορίας, συνδυάζονται διάφορα είδη παραστατικών τεχνών και videoart.

When: 13/10 - 17/11

Where: Θέατρο AlteraPars- Κεραμεικός

Info: www.viva.gr 

ως την άκρη του κόσμου

«Ως την άκρη του κόσμου»

About: Τι γίνεται όταν το σπίτι σου, οι αγαπημένοι σου, οι φίλοι σου, ο κόσμος όπως τον ήξερες έχουν χαθεί; Τότε θα κάνεις τα πάντα για να τα φέρεις πίσω. Και αν χρειαστεί θα φτάσεις ως την άκρη του κόσμου. Η ομάδα C. for Circus ενώνει τις δυνάμεις και τη φαντασία της με την συγγραφέα Μαρία Παπαγιάννη και τον συνθέτη Θάνο Μικρούτσικο, σε μια πειρατική περιπέτεια… «Ως την άκρη του κόσμου»!

When: 29/09-15/12

Where: Θέατρο Τζένη Καρέζη (Σύνταγμα)

Info: www.viva.gr