θεατρικές παραστάσεις για παιδιά

Category: θεατρικές παραστάσεις για παιδιά
Culture
Μα είναι δυνατόν να λείπει ένα κομμάτι από τον ουρανό;!
δον κιχώτης
Από θέατρο για βρέφη μέχρι όπερα για παιδιά, ο θεατρικός φετινός χειμώνας μοιάζει πιο kids friendly από ποτέ! Το BOOM έκανε μια πρώτη επιλογή και να οι προτάσεις μας... 
θεατρικές παραστάσεις για παιδιά
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού στην καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και η εταιρεία ΜΕΘΕΞΙΣ παρουσιάζουν το νέο μιούζικαλ του Τάσου Ιωαννίδη, «Λάχανα και Χάχανα - Ο Καλός μου Εαυτός» από τον Οκτ
θεατρικές παραστάσεις για παιδιά
Η επιτυχημένη υπερπαραγωγή «Όλιβερ Τουίστ» επιστρέφει για 2η χρονιά στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» από τον Οκτώβριο 2022, με έναν ανανεωμένο 20μελή θίασο εξαιρετικών ηθοποιών.
Culture
Το Εθνικό Θέατρο καλεί ξανά τους μικρούς του φίλους στην Κεντρική Σκηνή για να ταξιδέψουν και να συνομιλήσουν μέσα από το μαγικό κόσμο του θεάτρου.
θησέας και μινώταυρος
Είτε χιονίσει είτε όχι, γνωρίζουμε πως θα κάνει πολύ κρύο σε όλη τη χώρα το Σαββατοκύριακο. Ευτυχώς, έχουμε πολλές επιλογές για online δραστηριότητες, από καθηλωτικές θεατρικές παραστάσεις μέχρι εργαστήρια χειροτεχνίας. Ξύστε τις ξυλομπογιές σας, ετοιμάστε τα υλικά σας και δημιουργήστε!
θεατρικές παραστάσεις για παιδιά
Μπορεί τα θέατρα να παραμένουν κλειστά, ωστόσο οι μικροί θεατρόφιλοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την φαντασμαγορική παράσταση «Βουτιά στη Βυθούπολη» από την άνεση του σπιτιού τους! 
θεατρικές παραστάσεις για παιδιά
Με αφορμή τη σημερινή ημέρα κάναμε μια βόλτα στις παιδικές θεατρικές σκηνές και ξεχωρίσαμε πέντε παραστάσεις με εκπαιδευτικό περιεχόμενο που θα δώσουν σε γονείς και εκπαιδευτικούς αφορμές και ιδέες για συζήτηση και σκέψη….