Baby BOOM Astrology: Γιατί είναι τέλειο να έχεις γιο Ζυγό!

Τόνια Παπαμιχαλοπούλου
Sun, 22/09/2024 - 17:23

Αγαπημένοι γονείς, είστε τόσο - μα τόσο τυχεροί - που μεγαλώνετε αυτό το παιδί. Αυτό το αγόρι που ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού και έχει μια προσωπικότητα που δύσκολα συναντάς σε ένα μικρό παιδί. Λατρεύει την ισορροπία, αγαπά τη συμμετρία και γοητεύεται ακόμα περισσότερο από την αισθητική και την κομψότητα. Δεν είναι και ο πιο ανοιχτός άνθρωπος ή η ψυχή της παρέας, όμως το αγόρι Ζυγός είτε με τον ήρεμο και δομημένο λόγο του είτε με την προσεγμένη εξωτερική του εμφάνιση καταφέρνει να ξεχωρίζει και να κάνει τη διαφορά. 

Είναι δίκαιος, παίζει πάντα με τους κανόνες των παιχνιδιών ενώ δεν αφήνει ποτέ κάποιο παιχνίδι στη μέση για να ξεκινήσει ένα άλλο. Έχει εξαιρετικό ταλέντο στα δύσκολα παζλ και στις ερωτήσεις γνώσεων και σίγουρα αν χάσει, θα αντιδράσει και θα κάνει μέρες να το ξεχάσει. 

Πρόκειται για ένα παιδί που θες (και αποζητάς) να τον έχεις φίλο ή κολλητό και αυτό γιατί είναι τρυφερός, φροντίζει τους γύρω του και σίγουρα δεν θα σε εγκαταλείψει τις δύσκολες στιγμές. Ο γιος σας θα κάνει λίγες αλλά ουσιαστικές και δυνατές φιλίες που θα κρατήσει μια ζωή!

Φωτογραφία: Picsea (Unsplash)

Προσοχή, ενώ γενικά είναι δίκαιος και ξέρει ποιος είναι, πολλές φορές δεν θα παραδεχτεί ότι έχει κάνει λάθος και θα ψάξει να δικαιολογηθεί, με κάθε πιθανό τρόπο. Για παράδειγμα, αν κάνει κάποια ζημιά στο σπίτι, δεν θα παραδεχτεί αμέσως ότι ευθύνεται αυτός. Θα το πάει γύρω - γύρω, ενώ στο τέλος μπορεί να κατηγορήσει και κάποιο από τα αδέρφια του. Προσπαθήστε να του υπενθυμίζετε να μην κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του και να παίρνει την ευθύνη όταν φταίει σε κάτι. 

Τι λέτε, μήπως ήρθε η ώρα να μπούμε στο ψητό και να μιλήσουμε για την αναποφασιστικότητά του μικρού Ζυγού; Ναι, θα σας παιδέψει, ναι θα σας βγάλει από τα ρούχα σας, ναι θα σας κουράσει κάποιες στιγμές, ΟΜΩΣ όταν πάρει (τελικά!) μια απόφαση θα την πάει μέχρι τέλος και θα κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει. Άλλωστε τι είναι 10 λεπτά για να αποφασίσει αν θα φάει παγωτό μπισκότο ή παγωτό σοκολάτα; Υπομονή γονείς, τα πρώτα 18 χρόνια είναι δύσκολα!

Φωτογραφία: Kyle Nieber (Unsplash)

Από πολύ μικρή ηλικία θα δείξει το ενδιαφέρον του για το ωραίο ντύσιμο, τα περιποιημένα μαλλιά και τα παιχνίδια που είναι ποιοτικά και αρκετά εντυπωσιακά. Δύσκολα θα βρείτε κάποιο από τα παιχνίδια του ταλαιπωρημένο ή ακόμα και κατεστραμμένο, ενώ τα ρούχα του και τα αξεσουάρ του αρέσει να τα βλέπει τακτοποιημένα.

Μέσα στα καλά που έχει - και είναι πολλά - έχει ένα μειονέκτημα που πρέπει να δουλεύει συνεχώς κατά την διάρκεια της ζωής του. Επηρεάζεται αρκετά από τους ανθρώπους που αγαπά και έχει γύρω του και μπορεί  να χάνει τον εαυτό του και την προσωπική του γνώμη. 

Φωτογραφία: Paige Cody (Unsplash)

Αγαπάει αρκετά τη φύση, τα ζώα και έχει τεράστια αδυναμία στα βιβλία. Δώστε του βιβλία και θα είναι πάντα ευχαριστημένος! Είναι πολύ συνεργάσιμος και ο καλύτερος βοηθός στην κουζίνα και στο σιγύρισμα της βιβλιοθήκης. Η δασκάλα του θα σας ψάχνει πάντα για να σας πει ένα τεράστιο μπράβο τόσο για το ήθος του μικρού Ζυγού σας, όσο και για την αντίληψή του και τις επιδόσεις του. 

 

Φωτογραφία: Garrett Jackson (Unsplash)

Με λίγα λόγια ο γιός σας είναι ένα παιδί - διαμάντι με κάποιες στιγμές αναποφασιστικότητας που θα τον κάνουν ακόμα πιο ιδιαίτερο και ενδιαφέρον. Μην ξεχνάτε ότι θα μάθετε πολλά από αυτόν και θα σας δείξει ότι δρόμος προς την αγάπη και την ευτυχία είναι τελικά μονόδρομος!