Baby BOOM Astrology: Γιατί είναι τέλειο να έχεις κόρη Ιχθύ!

Τόνια Παπαμιχαλοπούλου
Tue, 20/02/2024 - 13:11

Τι να πρωτοπεί κανείς γι’ αυτό το παιδί που από τη μια με ένα μαγικό τρόπο χάνεται στον κόσμο του και από την άλλη μπορείς να το εμπιστευτείς με κλειστά μάτια; Η κόρη σου λοιπόν, ή το ψαράκι σου, είναι ένα φιλικό παιδί που κάνει φίλους όπου σταθεί και όπου βρεθεί και αυτό, γιατί έχει την ικανότητα να ταιριάζει με πολλούς και διαφορετικούς χαρακτήρες. Σαν το ψάρι ελίσσεται και ξεχωρίζει τόσο για την ενσυναίθηση όσο και για την εκδήλωση των συναισθημάτων του (και πιστέψτε μας, είναι πολλά!).

Φωτογραφία Κsenia Chernaya (Pexels)

Από πολύ μικρή ηλικία θα καταλάβετε ότι πρόκειται για ένα ανιδιοτελές πλάσμα, που του αρέσει να προσφέρει στους άλλους, χωρίς να περιμένει να πάρει κάτι πίσω. Δεν θα κλάψει για τα παιχνίδια της, αντιθέτως μπορεί να δώσει ακόμα και την αγαπημένη της κούκλα σε μια φίλη της που της είχε εκφράσει παλιότερα το πόσο της άρεσε. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι κορίτσια που ανήκουν στο ζώδιο του Ιχθύ είναι πολύ καλές, στοργικές και πιστές φίλες που ανά πάσα στιγμή είναι εκεί για να ακούσουν και να λύσουν τυχόν προβλήματα!

Πριν ακόμα μιλήσει το μικρό σας ψαράκι, θα διαπιστώσετε ότι διαθέτει καλλιτεχνικό ταλέντο και ότι η φαντασία του απλά δεν έχει όρια. Τα παιχνίδια που περιέχουν με κάποιον τρόπο μουσική, ζωγραφική και θέατρο, θα γίνουν τα αγαπημένα της και εσείς καθημερινά θα επιβεβαιώνετε πως έχετε μπροστά σας μια εν δυνάμει ηθοποιό, εικαστικό και γενικά μια μεγάλη καλλιτέχνιδα που στο μέλλον θα ξεχωρίσει. Μην απορείτε όμως, γιατί η κόρη - Ιχθύς, ήρθε στη ζωή σας για να σας εκπλήσσει συνεχώς!

Φωτογραφία Artem Podrez (Pexels)

Καθώς μεγαλώνει, θα καταλάβετε από πρώτο χέρι ότι κάποιες στιγμές μπορεί να κλείνεται στον εαυτό της και να δείχνει πιο απόμακρη. Η εσωστρέφεια είναι στη φύση της, όπως επίσης και το γεγονός ότι πολλές φορές της είναι δύσκολο να λέει την αλήθεια. Το "κλειδί" σε όλα τα παραπάνω είναι να της δείξετε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους ότι την εμπιστεύεστε, την καταλαβαίνετε και την αγαπάτε!

Η μικρή και τόσο ιδιαίτερη Ιχθύς, είναι ευγενική, συμπονετική και σίγουρα συναρπαστική. Θα σας εμπνεύσει, δεν θα κάτσει λεπτό στα "αυγά" της και πολύ εύκολα θα πετάξει στα σύννεφα με τις σκέψεις της. Όμως εκεί που δείχνει ότι όλα είναι καλά, εξαιτίας της κυκλοθυμίας της μπορούν όλα να αλλάξουν και κυρίως η διάθεση της. Το ψαράκι σας είναι ένα roller coaster και εσείς απλά δεν γνωρίζετε την πίστα!

Φωτογραφία Τatiana Syrikova (Pexels)

Αν ψάχνετε για το ιδανικό δώρο για τα γενέθλια της, τότε πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας και να οπλιστείτε με όλη σας την δημιουργικότητα, αν θέλετε στο τέλος να είναι χαρούμενη και ευχαριστημένη.  Κάθε δώρο που επιλέγετε για τη μικρή σας, πρέπει να είναι άκρως δημιουργικό και με πινελιές ρομαντισμού. Με βασικό γνώμονα τα ενδιαφέροντά της, δημιουργήστε ένα χειροποίητο δώρο, που θα κρατήσει μια ζωή και συγχρόνως θα την κάνει να νιώθει ξεχωριστή.
 

Φωτογραφία Gustavo Fring (Pexels)

Τέλος, με τη μικρή σας Ιχθύ, θα μοιραστείτε πολλή αγάπη, αγκαλιές και γλυκά φιλιά. Με κάθε ευκαιρία θα σας δείχνει τα συναισθήματά της και εσείς απλά θα λιώνετε. Είναι ανοιχτά και επικοινωνιακά πλάσματα και περιμένουν ακριβώς το ίδιο από τους άλλους. Η συναισθηματική επικοινωνία παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή τους, γι’ αυτό δείξτε την αγάπη σας και αφεθείτε στον μαγικό τους κόσμο!