Babylino Sensitive | Η Sensitive φροντίδα που θέλουμε να προσφέρουμε στο μωράκι μας!

Μυρτώ Κάζη
Thu, 16/03/2023 - 16:48

Από την πρώτη μέρα της ζωής του, νούμερο ένα προτεραιότητά μας είναι η απόλυτη προστασία του. Ένα ένστικτο αρχέγονο μας οδηγεί στο να κάνουμε το παν για να αποτρέψουμε κάθε πιθανή απειλή, να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον, να αναζητήσουμε τα πιο αγνά και πιστοποιημένα, φιλικά υλικά που θα αγγίξουν με ασφάλεια ακόμα και το πιο ευαίσθητο δερματάκι, όπως είναι αυτό του μωρού μας. Και, ευτυχώς, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την πάνα του, έχουμε συμμάχους μας τις Babylino Sensitive.

Photo: DONOT6_STUDIO/Freepik 

Η φροντίδα του μωρού μας απορρέει από μια απερίγραπτη αγάπη, αλλά και από την ανάγκη να το βοηθήσουμε να καλλιεργήσει ένα αίσθημα ασφάλειας που θα το συνοδεύει σε ολόκληρη τη ζωή του. Γι’ αυτό καθημερινά:

  • Το κρατάμε στην αγκαλιά μας για ατελείωτες ώρες: Ικανοποιούμε έτσι τη βαθιά ανάγκη του για φροντίδα μέσα από τη σωματική επαφή, η οποία μάλιστα συμβάλλει στην απελευθέρωση οξυτοκίνης, της λεγόμενης «ορμόνης της αγάπης».
  • Μετατρέπουμε τη ρουτίνα του φαγητού σε μία ακόμα ευκαιρία για bonding: Είτε θηλάζουμε, είτε ταΐζουμε το μωρό μας με το μπιμπερό, το χαϊδεύουμε, το κοιτάμε στα μάτια, του ψιθυρίζουμε τα πιο τρυφερά λόγια.
  • Εμπλουτίζουμε τη σχέση μας με άφθονα τραγούδια και παιχνίδι: Δεν ξεχνάμε ότι στις θεμελιώδεις ανάγκες του είναι και να έρθει σε επαφή με ερεθίσματα που θα το βοηθήσουν να αναπτυχθεί όχι μόνο σωματικά και συναισθηματικά αλλά και νοητικά.
  • Του προσφέρουμε την πιο sensitive φροντίδα σε κάθε επίπεδο, από το μπανάκι μέχρι την πάνα του. Αν σκεφτούμε μάλιστα ότι η πάνα του έρχεται σε άμεση επαφή με το ευαίσθητο βρεφικό δερματάκι σε όλη τη διάρκεια του 24ώρου, η επιλογή της είναι καθοριστική για την υγεία και την ευεξία του.

Babylino Sensitive: Ελληνική καινοτομία, sensitive προστασία

Γι’ αυτό εμπιστευόμαστε χωρίς δεύτερη σκέψη τις πάνες Babylino Sensitive της ΜΕΓΑ, που καινοτομεί εδώ και δεκαετίες και στο ζητούμενο της φιλικότητας προς το δέρμα. Μην ξεχνάμε πως η εταιρεία λάνσαρε το 1997 μια μοναδική παγκοσμίως, 100% ελληνική πρόταση, την πρώτη Sensitive σερβιέτα, με εξαιρετικά φιλικό κάλυμμα αποτελούμενο από υφασμάτινες ίνες. Το sensitive concept εφαρμόστηκε στη συνέχεια και στα υπόλοιπα προϊόντα της, και έτσι γεννήθηκαν οι πάνες Babylino Sensitive που προσφέρουν αποδεδειγμένη προστασία χωρίς ερεθισμούς, είναι ελεγμένες με συστήματα ποιότητας υψηλής τεχνολογίας, έχουν σχεδιαστεί μετά από αυστηρούς δερματικούς ελέγχους, και έχουν αποσπάσει κορυφαίες διεθνείς πιστοποιήσεις. Άλλωστε είναι από τις λίγες βρεφικές πάνες που φέρουν τον χαρακτηρισμό «Sensitive» και οι 1ες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών.

Γιατί δεν θα αλλάζαμε τις Babylino Sensitive με τίποτα;

  • Είναι οι μόνες βραβευμένες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως ένα από τα πιο ασφαλή βρεφικά προϊόντα της Ευρώπης, κατόπιν αυστηρής αξιολόγησης από ειδική κριτική επιτροπή της Ε.Ε.
  • Προσφέρουν σούπερ απορροφητικότητα και προστασία από διαρροές, γιατί, πέρα από ένα εξαιρετικά απαλό κάλυμμα, διαθέτουν και υπερ-απορροφητικό πυρήνα. Η προηγμένη τεχνολογία Dry Matrix στον πυρήνα τους συγκρατεί τη μεγαλύτερη ποσότητα υγρασίας* από κάθε άλλη βρεφική πάνα, προσφέροντας τη στεγνότητα που χρειάζεται το ευαίσθητο βρεφικό δερματάκι, ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση τη νύχτα.
  • Έχουν περάσει από κλινικό έλεγχο με άριστα αποτελέσματα, υπό την επίβλεψη δερματολόγων στο ερευνητικό Ινστιτούτο Dermatest στη Γερμανία.
  • Χάρη στην ειδική τεχνολογία Comfi-Fit, εξασφαλίζουν άριστη εφαρμογή και ελευθερία σε κάθε κίνηση.
  • Συντροφεύουν το μωρό μας από την ημέρα της γέννησής του μέχρι την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης τουαλέτας, καθώς διατίθενται όχι μόνο σε μια τεράστια ποικιλία σε μεγέθη αλλά και στην εκδοχή της πάνας-βρακάκι Babylino Sensitive Pants Unisex, ιδανική για (υπερ) δραστήρια νήπια.
  • Ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές σε κάθε στάδιο παραγωγής και δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

* Immersion in 0.9% saline solution for 50 minutes, Centrifugation for 3 min @ 440g-force.

 

Babylino

Website: www.babylino.gr

Facebook: Babylino.Greece

Instagram: babylino.greece

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο, ανοιξιάτικο τεύχος του BOOM που μπορείτε να διαβάσετε online πατώντας στο εξώφυλλο!