BOOM Ρεπορτάζ: Βρήκαμε τις καλύτερες υφασμάτινες μάσκες για τα παιδιά σας

Ιφιγένεια Ηλιάδη
Wed, 21/10/2020 - 16:17

Όπως όλα δείχνουν, η μάσκα για το επόμενο χρονικό διάστημα θα αποτελεί για όλους μας απαραίτητο αξεσουάρ. Και μπορεί η κυβέρνηση να ανακοίνωσε πως θα παραχωρήσει δωρεάν μάσκες σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, όμως εμείς οφείλουμε να προμηθευτούμε πολλές. Αν μάλιστα έχουν μονόκερους, αστεράκια και αγαπημένους παιδικούς ήρωες, τα παιδιά μας δεν θα θέλουν να τις αποχωριστούν! Σήμερα στο BOOM βρήκαμε τις καλύτερες και πιο απίθανες παιδικές υφασμάτινες μάσκες, μία για κάθε μέρα στο σχολείο (ή ίσως και περισσότερες!).

παιδικές υφασμάτινες μάσκες
Υφασμάτινη μάσκα Cotton Pink Donut - Claire's

Cento - Παιδικές μάσκες

Επιλέξτε εκείνες που ταιριάζουν περισσότερο στο παιδί σας, ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα για αγόρια και κορίτσια, με σχέδια ή μονόχρωμες. Είναι 100% από οργανικό βαμβάκι, ανακυκλώσιμες και πλένονται για να επαναχρησιμοποιηθούν. Είναι άνετες και απαλές στο πρόσωπο ενώ το λάστιχο που εφαρμόζει άριστα, δεν ενοχλεί το πίσω μέρος των αυτιών. Θα τις βρείτε σε σετ των 3

παιδικές υφασμάτινες μάσκες

For Hugs - Μάσκες Yell-oh!

Η ελληνική εταιρεία Yell-Oh θέλησε να δώσει λίγο χρώμα στο αξεσουάρ που θα μας γίνει απαραίτητο. Οι μάσκες είναι φτιαγμένες από ελαστικό ύφασμα, για καλύτερη προσαρμογή στο πρόσωπο του παιδιού και έχουν διπλό ύφασμα για καλύτερη προστασία. Θα τις βρείτε στο www.forhugs.gr.

παιδικές υφασμάτινες μάσκες

Μάσκες Dodo & Berries

Με γνώμονα ό,τι καλύτερο μπορούν να προσφέρουν στα παιδιά, η ομάδα του Dodo & Berries δημιούργησε τις πιο πολύχρωμες και διασκεδαστικές μάσκες, στις οποίες κανένα παιδί δεν μπορεί να αντισταθεί. Ευγενικά βατραχάκια, καρχαρίες και δροσερά φρούτα γίνονται οι καλύτεροι φίλοι του παιδιού σας αλλά και οι δικοί σας αφού οι υφασμάτινες μάσκες είναι κατασκευασμένες από 100% βαμβάκι. Θα τις βρείτε εδώ.

υφασμάτινες παιδικές μάσκες

 

Μάσκες FiKos Epochica

Ποιο κορίτσι μπορεί να αντισταθεί στον μονόκερο; Η παιδική μάσκα με λάστιχο είναι φτιαγμένη από διπλό βαμβακερό ύφασμα για περισσότερη προστασία και ανθεκτικότητα, ιδανική ακόμα και για τις ζεστές μέρες. Το σχήμα της βοηθάει στην καλύτερη εφαρμογή, ενώ το λάστιχο δεν είναι ραμμένο αλλά περασμένο, ώστε να μπορεί να αυξομειωθεί για να εφαρμόζει καλύτερα στο προσωπάκι του παιδιού. Θα τη βρείτε εδώ.

παιδικές υφασμάτινες μάσκες

Μάσκες Tiny Toes με κεντημένο όνομα

Για να μην ανησυχείτε πως τα παιδιά σας θα μπερδέψουν τις μάσκες τους στο σχολείο, η Tiny Toes σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε τις πιο χαριτωμένες, προσωποποιημένες παιδικές μάσκες με κεντημένο το όνομα του μικρού σας. Η σύνθεση τους είναι από 100% διπλό βαμβακερό ύφασμα και είναι άνετες και απαλές για το ευαίσθητο δερματάκι του παιδιού σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 χρώματα. Θα τις βρείτε εδώ.

υφασμάτινες παιδικές μάσκες

Μάσκα MoAna Art & Craft

Και η μέρα σου γίνεται ακόμα πιο όμορφη με τη μάσκα "Ζωγραφική". Είναι υφασμάτινη, πολλαπλών χρήσεων, με διπλό ύφασμα 100% βαμβακερό και ειδική θήκη για την τοποθέτηση φίλτρου. Tip: Ως φίλτρο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ύφασμα non-wooven, αποστειρωμένη γάζα, ιατρικό εξεταστικό χαρτί κ.α. (δεν περιλαμβάνεται). Θα τη βρείτε εδώ.

παιδικές υφασμάτινες μάσκες

Μάσκες Madam Sousou

Μπορεί να λατρεύουμε τις υφασμάτινες κούκλες της και τα μωρουδιακά μαξιλάρια που δημιουργεί, τώρα όμως θα αγαπήσουμε και τις μάσκες της. Η Αρετή Γεωργαλή έβαλε χρώμα και μαγικά αστέρια στις 100% βαμβακερές μάσκες που απευθύνονται σε παιδιά και ενήλικες. Θα τις βρείτε σε 4 μοναδικά χρώματα εδώ.

υφασμάτινες παιδικές μάσκες

Μάσκες Max Alert Max Kids - Zeus Factory

Οι νέες αυτές φανταστικές μάσκες είναι αδιάβροχες και φτιαγμένες με τριπλό ύφασμα για μεγαλύτερη προστασία, με εσωτερικό φίλτρο και από 100% βαμβάκι, σε 5 σχέδια για να διαλέξετε! Θωρακίστε τον οργανισμό σας  και κρατήστε μακριά σκόνη, ρύπανση, γύρη, καυσαέριο. Είναι κατάλληλες για όλα τα παιδιά με λάστιχο σιλικόνης για να ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα. Η συσκευασία περιέχει 2 τεμάχια του ίδιου σχεδίου που θα επιλέξετε! Θα τις βρείτε εδώ.

παιδικές υφασμάτινες μάσκες

Μάσκα Cotton Pink Donut Claire's

Εσείς μπορείτε να αντισταθείτε; Εμείς σίγουρα όχι. Η μάσκα Cotton Pink Donut θα γίνει η αγαπημένη του παιδιού σας, αλλά και η δική σας αφού είναι κατασκευασμένη από 100% βαμβάκι με διπλό ύφασμα για μεγαλύτερη προστασία. Για ηλικίες 6-12. Θα τη βρείτε εδώ

παιδικές υφασμάτινες μάσκες

Μάσκες Pennie

Οι μάσκες αυτές για αγόρια και κορίτσια είναι ελληνικές με διπλό ύφασμα και ρινικό έλασμα για άνετη εφαρμογή στη μύτη. Έχουν απαλή υφή και απίστευτα άνετη εφαρμογή. Είναι κατασκευασμένες από 100% βαμβάκι EKO-TEX standard 100. Θα τις βρείτε εδώ.

παιδικές υφασμάτινες μάσκες

Μάσκα Celestino

Αν το παιδί σας είναι ταγμένο catlover, τότε θα λατρέψει τη μάσκα από Celestino με print τις χρωματιστές γάτες. Ενδείκνυται για όλες τις εποχές. Θα τη βρείτε εδώ.

παιδικές υφασμάτινες μάσκες

Μάσκα Makoma "Dogs" 

Και επειδή στην παρέα δεν θα υπάρχουν μόνο παιδιά που αγαπούν τις γάτες, αλλά και εκείνα που λατρεύουν τους σκύλους, βρήκαμε την 100% βαμβακερή μάσκα "Dogs" που έχει ως print τον αγαπημένο μας snoopy, η οποία είναι κατάλληλη για παιδιά έως 10 ετών. Θα τη βρείτε εδώ.

παιδικές υφασμάτινες μάσκες

Μάσκες Masks N•JAM- Safebebe

Θέλετε σούπερ-ήρωες, φλαμίνγκο και παγωτά; Στη Safebebe θα βρείτε τις πιο σούπερ απίθανες χειροποιήτες μάσκες από ανθεκτικό ύφασμα που έχουν σχεδιαστεί για να είναι πολύ άνετες στο παιδικό πρόσωπο, με μπανέλα για να εφαρμόζει στη μύτη, και τσέπη για να μπορεί να δεχθεί επιπλέον φίλτρο. Θα τις βρείτε εδώ.

υφασμάτινες παιδικές μάσκες

 

 

Μάσκες Disney

Αν πάλι το παιδί σας τρέφει μια απεριόριστη αγάπη για τους χαρακτήρες της Disney και δεν θέλετε να του χαλάσετε χατήρι, η σειρά που λάνσαρε η αγαπημένη εταιρεία μικρών και μεγάλων είναι ιδανική για εσάς. Info: Λόγω μεγάλης ζήτησης είναι πιθανό οι μάσκες να φτάσουν σε εσάς μετά από έναν μήνα. Βρείτε τις εδώ

υφασμάτινες παιδικές μάσκες

 

Και αφού είδατε τις πιο φανταστικές μάσκες και επιλέξατε ποιες θα είναι εκείνες που θα συνοδεύσουν την εμφάνιση του παιδιού σας στο σχολείο, πλέον είστε έτοιμοι για τη νέα σχολική χρονιά!