Δημήτρης Λάλος: Στον ρόλο του μπαμπά «βάζω τα δυνατά μου για να κάνω λάθη»

Μαρία Ιωαννάτου
Wed, 12/01/2022 - 10:47

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» στην ΕΡΤ βρέθηκε ο ηθοποιός Δημήτρης Λάλος, ο οποίος εκτός από τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει η σειρά «Σασμός» στην οποία πρωταγωνιστεί, αναφέρθηκε και στον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής του, αυτόν του πατέρα, αλλά και στο πώς κατάλαβε ότι ήρθε η στιγμή να κάνει οικογένεια.

Φωτογραφία από @lalos.dimitris (Instagram)

«Ήμουν σε μια παράσταση του Εθνικού και έπλενα τα χέρια μου και κάπως, για κάποιο λόγο, είχα μια εικόνα ότι ένα παιδάκι θέλει κι αυτό να πλύνει μαζί μου τα χέρια του. Δεν υπήρχε τίποτα, σαν μια αίσθηση. Τότε σκέφτηκα, κοίτα να δεις πώς θα ήταν να έχω ένα παιδί».

Για τον ρόλο του ως πατέρας

«Όταν γεννιέται ένα παιδί και γίνεσαι πατέρας νομίζω περνάς από διάφορες φάσεις. Βλέπω γονείς που έχουν μεγαλύτερα παιδιά και λέω “τι με περιμένει”... Θα κάνω όλα τα λάθη που υπάρχουν. Έχω ξεκινήσει από την πρώτη ημέρα να κάνω λάθη και συνεχίζω ακάθεκτα να κάνω λάθη και βάζω τα δυνατά μου για να κάνω λάθη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Δημήτρης Λάλος και η σύζυγός του

Ο τηλεοπτικός «Μαθιός» και η σύζυγός του και ηθοποιός Ελένη Μαυρίδου, παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2017 και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη.