Εριέττα Κούρκουλου: Η αποκάλυψη της mom-to-be για τον τοκετό και η διαφωνία με τον σύζυγό της

Μαρία Ιωαννάτου
Tue, 25/01/2022 - 16:52

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Εριέττα Κούρκουλου στο περιοδικό "Go by Gonimotita" και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία της εγκυμοσύνης της, στις διατροφικές της συνήθειες, καθώς και στη διαφωνία που είχε με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη σχετικά με τον τοκετό.

Φωτογραφία από @eriettakourkouloulatsi (Instagram)

«Έχω πάρα πολύ εύκολη εγκυμοσύνη, που μου επιτρέπει να συνεχίζω όλες τις δραστηριότητές μου. Όση δυσκολία αντιμετώπισα να συλλάβω, τόσο εύκολη εγκυμοσύνη έχω. Χρειάστηκε συνολικά 1,5 χρόνος για να φτάσουμε στη σύλληψη του μωρού μας. Επειδή δεν αντιμετωπίζαμε κάποιο σοβαρό πρόβλημα ως ζευγάρι και ευνοούσε και η ηλικία μου, τα καταφέραμε σχετικά γρήγορα. Ήταν ένα σύντομο χρονικό διάστημα σε σχέση με άλλες περιπτώσεις γυναικών που ακούω ότι προσπαθούν 5, 6, 7 χρόνια, όμως εμένα μου φάνηκε αιώνιο. Υπήρξαν αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες, οι οποίες επηρέασαν αρκετά την ψυχολογία μου και κάπου εκεί ξεκίνησα να μοιράζομαι αυτή μας τη διαδρομή μέσω των social media», ανέφερε αρχικά.

Φωτογραφία από @eriettakourkouloulatsi (Instagram)

Ο τοκετός στο σπίτι και η διαφωνία με τον σύζυγό της

Σε ερώτηση σχετικά με το πόσο ανοιχτή είναι στον συζυγικό συμβιβασμό, η μέλλουσα μαμά απάντησε αποκαλύπτοντας παράλληλα μια άγνωστη λεπτομέρεια αναφορικά με τον τοκετό της.

«Ο συμβιβασμός είναι απαραίτητος σε όλες τις σχέσεις και εγώ θεωρώ τον εαυτό μου συζητήσιμο άνθρωπο. Αν κάποιος μου παρουσιάσει τα επιχειρήματά του και μου φανούν λογικά, θα αποδεχτώ την άποψη και τις επιθυμίες του. Θα σου πω ένα παράδειγμα. Όταν συζήτησα με τον Βύρωνα το ενδεχόμενο τοκετού στο σπίτι, κάτι που ήθελα πολύ, είδα ότι εκείνος δεν ένιωθε καθόλου άνετα με αυτό. Είναι ένας άνθρωπος που θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο των καταστάσεων, όπου αυτό είναι εφικτό. Είδα ότι ζοριζόταν και αγχωνόταν με αυτή μου την επιθυμία και αφού συζητήσαμε τους προβληματισμούς του, τους κατανόησα και συμβιβάστηκα με μια μέση λύση».  

Σε κάτι, όμως, που θεωρώ σημαντική μου αξία ή κάτι βαθύτερα δικό μου, όπως οι διατροφικές μου συνήθειες, δε συμβιβάζομαι ποτέ», ανέφερε σχετικά με τον βιγκανισμό και σημείωσε παράλληλα ότι «τρώω ό,τι έτρωγα και πριν την εγκυμοσύνη. Ακολουθώ μια υγιεινή διατροφή, αποφεύγοντας τα επεξεργασμένα τρόφιμα. Τρέφομαι με φρέσκα λαχανικά, φρούτα, όσπρια και δημητριακά», κατέληξε.

Πηγή: gonimotita.gr