Η Paris Hilton δηλώνει έτοιμη να γίνει μαμά!

Μαρία Ιωαννάτου
Tue, 25/01/2022 - 14:12

Η Paris Hilton που πρόσφατα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Carter Reum, δήλωσε στο E! News ότι η απόκτηση παιδιών αποτελεί σίγουρα μία από τις κορυφαίες προτεραιότητές της. «Δεν μπορώ να περιμένω», ανέφερε, αποκαλύπτοντας ότι θα ήθελε δύο ή τρία παιδιά. «Θα ήθελα πρώτα δίδυμα», είπε χαρακτηριστικά.

Φωτογραφία από @parishilton (Instagram)

Τον Ιανουάριο του 2021, η Hilton είχε αποκαλύψει στην εκπομπή "The Trend Reporter with Mara" ότι ξεκίνησε τη διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης, επαινώντας τον σύζυγό της για την υποστήριξή του. Μάλιστα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην επί σειρά ετών φίλη της Kim Kardashian, η οποία την έπεισε να προχωρήσει σε αυτή την επιλογή. «Δεν ήξερα τίποτα σχετικά με αυτό. Χαίρομαι που η Kim με συμβούλευσε και με σύστησε στον γιατρό της».

Φωτογραφία από @parishilton (Instagram)

Το love story του ζευγαριού

Η Paris Hilton και ο Carter Reum παντρεύτηκαν τον περασμένο Νοέμβριο και οι εορτασμοί κράτησαν τρεις ολόκληρες ημέρες! Οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και 15 χρόνια, πριν ακόμη προκύψει οτιδήποτε ερωτικό μεταξύ τους. Ωστόσο, ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Νοέμβριο του 2019 και ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους στα 40ά γενέθλια της Paris Hilton, ύστερα από μια ρομαντική πρόταση γάμου στην παραλία.