Hanzo Japanese Pub | Μήπως ήρθε η ώρα για ένα parents' night out;

Μυρτώ Κάζη
Mon, 14/03/2022 - 08:10

Στον πιο hot δρόμο του Κολωνακίου, στον δρόμο που πριν γίνουμε γονείς, ξενυχτούσαμε πίνοντας ως το πρωί, στο 51 της Σκουφά, άνοιξε τον Ιανουάριο μια Japanese Pub, με όνομα που παραπέμπει σε έναν θρυλικό Σαμουράι.

Το Hanzo υπόσχεται να σας προσφέρει ένα γευστικό ταξίδι στην Άπω Ανατολή με έξτρα δόσεις street food και συ-γκλο-νι-στι-κά κοκτέιλ.

Επιλέξτε Tonkatsu ή αλλιώς τηγανιτό μαύρο χοίρο, 

μην φύγετε αν δεν δοκιμάσετε το θρυλικό πλέον Sando,

και ιδανικά κάντε ένα πέρασμα από όλο τον κατάλογο με τα γιακιτόρι, τα πεντανόστιμα ιαπωνικά σουβλάκια, τα τακογιάκι (τον λαχταριστό λουκουμά με γέμιση χταπόδι) και οπωσδήποτε το τσκούνε, ένα ιδιόμορφο γιαπωνέζικο κεμπάμπ. Εμπιστευτείτε τον ιδιοκτήτη, τον Μάνο Δαμασκηνό σε ό,τι σας προτείνει και αφεθείτε στη μαγεία ενός πολιτισμού που αν μη τι άλλο ξέρει πώς να σε χαλαρώνει, να σε ταξιδεύει και να σε κάνει να χάνεσαι στη μαγεία του.

Ο Covid δείχνει να φεύγει, το ίδιο όμως και τα χρόνια που περνούν, και εμείς, οι νέοι γονείς έχουμε ανάγκη από ποιοτικές εξόδους που μας αποζημιώνουν σε κάθε τους λεπτομέρεια. Ο χώρος του Hanzo είναι ένα boutique japanese σκηνικό, διαμορφωμένο σε επίπεδα που δημιουργεί μια ζεστή αίσθηση επαφής με άλλους ανθρώπους, διατηρώντας όμως το πολυπόθητο privacy. Η διακόσμηση είναι minimal, japanese oriented χωρίς όμως να σε πνίγει, οι αποχρώσεις του πράσινου είναι άκρως ταξιδιάρικες, το ίδιο και οι μουσικές που πλημμυρίζουν τον χώρο δημιουργώντας ένα groovy σκηνικό. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τα signature cocktails συνθέτουν ένα ethnic παζλ που δεσμεύεται να μεταμορφώσει την έξοδό σας σε μία μοναδική εμπειρία. 

Με απλά λόγια, κλείστε τραπέζι!

Hanzo

Σκουφά 51, Κολωνάκι
2103622657