Η απίστευτη ιστορία της οικογένειας με τα 6 παιδιά που υιοθέτησε άλλα... 7!

Μάρω Ζουγανέλη
Tue, 12/10/2021 - 15:03

Πολλοί δηλώνουν πως θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, ο Wade και η Michelle Torppey, όμως, όχι απλώς το πραγματοποίησαν, αλλά σχεδόν τη διπλασίασαν, αφού μετρούσε ήδη οκτώ μέλη! Το ζευγάρι από το New Jersey είχε έξι παιδιά, όταν αποφάσισε να υιοθετήσει επτά ορφανά αδέρφια από την Ουκρανία, μετά από τον θάνατο και των δύο γονιών τους....

 CREDIT Φωτογραφίας: GOFUNDME

Το ταξίδι της υιοθεσίας ξεκίνησε για την οικογένεια το 2017, όταν για πρώτη φορά φιλοξένησε στο σπίτι της τα επτά αδέρφια, κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, μέσω ενός προγράμματος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Open Hearts and Homes For Children. Το πρόγραμμα βοηθούσε ορφανά παιδιά από την Ουκρανία και τη Λετονία να φιλοξενηθούν στα σπίτια αμερικανικών οικογενειών για τις διακοπές των Χριστουγέννων και του καλοκαιριού. 

Έναν μήνα μετά, τα οκτώ μέλη της οικογένειας Torppey και τα επτά φιλοξενούμενα αδέρφια είχαν έναν ιδιαίτερα συγκινητικό αποχωρισμό στο αεροδρόμιο Dulles, κοντά στην Washington. Το επόμενο καλοκαίρι, τα αδέλφια επέστρεψαν για ακόμα μία διαμονή εννέα εβδομάδων, ενώ αργότερα ενώθηκαν ξανά με τα μέλη της οικογένειας Torppey, τα Χριστούγεννα του 2018. Ύστερα από χρόνια επισκέψεων, τα αδέρφια έγιναν και επίσημα μέλη της οικογένειας Torppey, τον περασμένο Ιούλιο.

«Αν υπάρχει ένα πράγμα που κάνουμε καλά είναι να είμαστε γονείς», δηλώνει ο μπαμπάς Wade Torppey, συμπληρώνοντας: «Ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει ότι έχουμε ήδη έξι παιδιά και όταν λέμε ότι υιοθετήσαμε επτά, αποκρίνονται «Τι;»… Η ατμόσφαιρα στο σπίτι είναι συχνά χαοτική, αλλά και γεμάτη αγάπη και γέλια».

6+7=13. Απλά μαθηματικά. Όταν, όμως, έχεις να κάνεις με μια οικογένεια που έχει 6 βιολογικά και 7 υιοθετημένα παιδιά, τότε 6 + 7 = άπειρη αγάπη! 

 

Πηγή: People.com