Η Kate Middleton με ένα πρόωρο μωρό στην αγκαλιά στην πρώτη της εμφάνιση ως πριγκίπισσα είναι ό,τι πιο τρυφερό είδαμε σήμερα

Μαρία Ιωαννάτου
Thu, 06/10/2022 - 16:37

Μπορεί ο τίτλος της να άλλαξε σε «Πριγκίπισσα της Ουαλίας» μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, τα καθήκοντά της όμως παρέμειναν ίδια, καθώς στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση η Kate Middleton επισκέφθηκε τη μαιευτική μονάδα του Royal Surrey County Hospital για να στηρίξει τις μητέρες και τα μικρά παιδιά τους, αλλά και να μάθει για τη δουλειά του προσωπικού με τις εγκύους και τις new mommies που νοσηλεύονται εκεί.

Κατά την άφιξή της στο νοσοκομείο, το οποίο φροντίζει περίπου 3.000 μωρά κάθε χρόνο, η Kate συνάντησε το προσωπικό της Ομάδας Jasmine της μονάδας, η οποία βοηθά τις γυναίκες που πάσχουν από ψυχικές ασθένειες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της μεταγεννητικής περιόδου, και συνεργάζεται με τις τοπικές υπηρεσίες προκειμένου να τους παρέχει εξατομικευμένη φροντίδα.

Φωτογραφία από @princeandprincessofwales (Instagram)

Η Kate επισκέφθηκε επίσης τη Μονάδα Ειδικής Φροντίδας Νεογνών του νοσοκομείου, η οποία παρέχει εξειδικευμένη φροντίδα στα πρόωρα μωρά και είναι από τις ελάχιστες που επιτρέπει στις μητέρες να παραμένουν κοντά στα μωρά τους ανά πάσα στιγμή. Το προσωπικό μάλιστα ενθαρρύνει τους γονείς να συμμετέχουν στη φροντίδα του παιδιού τους όσο το δυνατόν περισσότερο - συμπεριλαμβανομένου του μπάνιου, του ταΐσματος και της αλλαγής πάνας - επιτρέποντας στους γονείς και τα μωρά τους να αναπτύξουν το απαραίτητο δέσιμο κατά τις πρώτες ημέρες τους στη ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρίνα Αντωνιάδη: Ο φύλακας-άγγελος των πρόωρων μωρών

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας μίλησε με τη Szilvia Novak, της οποίας η κόρη, Bianca, γεννήθηκε έξι εβδομάδες νωρίτερα. Η μητέρα ρώτησε την Kate αν θα ήθελε να κρατήσει το μωρό στην αγκαλιά της και λίγο αργότερα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το πιο γλυκό στιγμιότυπο!

Φωτογραφία από @princeandprincessofwales (Instagram)

Καθώς έμαθε περισσότερα μέσω της έρευνάς της όλα αυτά τα χρόνια και σε συνεργασία με διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις και οργανισμούς, η Kate Middleton συνειδητοποίησε ότι θα είχε κάνει τα πράγματα διαφορετικά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. «Αισθάνομαι τεράστια ευθύνη γιατί αυτά που έμαθα τα τελευταία χρόνια είναι τόσο συναρπαστικά και σίγουρα θα είχα κάνει κάποια πράγματα διαφορετικά, ακόμη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, από ό,τι θα έκανα τώρα», αποκάλυψε το 2020 κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο podcast "Happy Mum, Happy Baby".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Πρόωρο μωρό | Η ημέρα που το παίρνεις σπίτι σου είναι σαν να γεννάς για δεύτερη φορά...

Φωτογραφία από @princeandprincessofwales (Instagram)

Η Kate Middleton απέκτησε το πρώτο της παιδί, τον πρίγκιπα George, στις 22 Ιουλίου 2013. Η αδερφή του, η πριγκίπισσα Charlotte, γεννήθηκε στις 2 Μαΐου 2015, ενώ ο μικρότερος από τα τρία αδέρφια, πρίγκιπας Louis, ήρθε στη ζωή στις 23 Απριλίου 2018. Και τα τρία παιδιά γεννήθηκαν στην πτέρυγα Lindo στο St. Mary's Hospital στο Λονδίνο.