Η Naomi Cambell γιόρτασε πρώτη φορά τη γιορτή της μητέρας

Boom Team
Tue, 29/03/2022 - 12:29

Από την Ισμήνη Γεωργιλάκη

Η γαζέλα της παγκόσμιας μόδας Naomi Cambell καλωσόρισε πριν μόλις 10 μήνες την κόρης της, η οποία όπως λέει, αποτελεί την μεγαλύτερη ευλογία που θα μπορούσε ποτέ να έχει στην ζωή της. Την περασμένη Κυριακή, γιορτή της μητέρας για το Ηνωμένο Βασίλειο, η Naomi γιόρτασε για πρώτη φορά αυτήν την ημέρα και ανάρτησε ένα τρυφερό post κρατώντας την μικρή της κόρη αγκαλιά.

Photo: @ naomi/ instagram

Μιλώντας πρόσφατα στην Βρετανική Vogue όπου και φωτογραφήθηκε μαζί με την κόρη της για το εξώφυλλο του περιοδικού, ανέφερε το πόσο λατρεύει την μητρότητα, πως αισθάνεται τυχερή και ευλογημένη που εκπλήρωσε το όνειρό της να δημιουργήσει την δική της οικογένεια και πόσο απολαμβάνει την καθημερινότητα με το παιδί της. 

 

Αν και πολύ λίγοι άνθρωποι γνώριζαν την εγκυμοσύνη της και τα σχέδιά της να αποκτήσει παιδί και οικογένεια, εκείνη δεν παύει να παραδέχεται πως η κόρη της ήταν ότι καλύτερο της συνέβη ποτέ και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κρατήσει σύντομα στην αγκαλιά της πολλά ακόμα περισσότερα παιδιά.

Όπως φαίνεται και στην ανάρτησή της η Cambell δίνει ένα τρυφερό φιλί στην κόρη της, υπογραμμίζοντας πως είναι ευγνώμων και πανευτυχής για την απόκτησή της. 

Πηγή: people.com