Η viral ανάρτηση αυτής της μαμάς είναι ό,τι πιο αισιόδοξο διαβάσαμε μέσα στη «δίνη» της κακοκαιρίας

Μαρία Ιωαννάτου
Wed, 26/01/2022 - 23:33

Μπορεί η κακοκαιρία που έπληξε την Αττική τις δύο προηγούμενες ημέρες να είχε το όνομα «Ελπίς», όμως την πραγματική ελπίδα μας την έδωσε η ανάρτηση μιας μητέρας που έγινε viral στα social media και μας υπενθύμισε ότι υπάρχει ακόμη ανθρωπιά.

Φωτογραφία από Andrey Bond (Unsplash)

Η δημοσίευση της μαμάς Mina Anthi στη σελίδα του Facebook «Έξοδος με τα παιδιά», περιγράφει την περιπέτεια που έζησε χθες το πρωί με το παιδί που πάσχει από κυστική ίνωση, ύστερα από το εξιτήριό τους από το νοσοκομείο Παίδων, και δεν θα μπορούσε να μας συγκινήσει περισσότερο.

Δείτε την ανάρτηση:

«Καλημέρα και εύχομαι όλοι να είστε ασφαλείς.

Κάνω ένα ποστ το οποίο δεν ξέρω εάν θα εγκριθεί, αλλά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές του Χαμόγελου του Παιδιού.

Χτες το πρωί, δώδεκα πάρα, πήραμε εξιτήριο από το Παίδων μετά από δεκατετραήμερη νοσηλεία (μπορείτε να φανταστείτε την κούραση που ήδη είχα) και ξεκινήσαμε για το σπίτι όπου μείναμε εγκλωβισμένοι στη Μεσογείων μέχρι τις 8 που ήρθε ένα τζιπ του Χαμόγελου του Παιδιού με έναν γιατρό και 3 εθελοντές και πήραν εμένα και το παιδί και μας έφεραν μέχρι την πόρτα του σπιτιού μας, μας έβαλαν αγκαλιά μέσα, το δρομάκι του σπιτιού μας είχε τουλάχιστον 70 πόντους χιόνι.

Οι άνθρωποι αυτοί κατέβαιναν από το τζιπ και έσπρωχναν αμάξια στην άκρη για να περάσουμε.

Άφησαν εμάς και έφυγαν για να μεταφέρουν ένα παιδάκι στο Αττικόν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτά τα παιδιά που επέστρεψαν ασφαλές το παιδάκι μου στο σπίτι, ένα παιδί με κυστική ίνωση που θα την έβγαζε όλη νύχτα μέσα στο αμάξι στη Μεσογείων.

(Μην αναλωθουμε σε κουβέντες για το κράτος σας παρακαλώ.)

Ευχαριστώ το Χαμόγελο του Παιδιού που έσωσε και το δικό μου παιδί».