Το καρότσι Airo της Mamas & Papas θα σας λύσει τα χέρια σε βόλτες και ταξίδια!

Boom Team
Tue, 25/05/2021 - 17:27

Η Mamas & Papas μας παρουσιάζει το Airo, το πιο ελαφρύ καρότσι της συλλογής της. Εύκολο στην μεταφορά με συμπαγές κλείσιμο, έτοιμο να γίνει το ιδανικό καρότσι για όλες τις μετακινήσεις σας είτε κοντινές ή πολύ μακρινές. Από το αυτοκίνητο και το αεροπλάνο μέχρι το αγαπημένο σας καφέ, η έξοδος με το μωρό σας θα γίνει ευκολότερη από ποτέ. 

Το Airo είναι κατάλληλα σχεδιασμένο για χρήση  από τη γέννηση του μωρού σας, χάρη στην ανατομική θέση καθίσματος πολλαπλών κλίσεων. Ένα καρότσι που έχει σχεδιαστεί για γονείς που αγαπούν την πολυτελή πρακτικότητα, διατηρώντας παράλληλα το μικρό τους ασφαλές και άνετο. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει  το διάσημο πλέον χαρακτηριστικό των καροτσιών  της εταιρίας onehandfold(εύκολο κλείσιμο με ένα χέρι) που θα σας κάνει να το αγαπήσετε ακόμα περισσότερο. Ο συμπαγής σχεδιασμός και το εξαιρετικά χαμηλό του βάρος  θα σας επιτρέψει να το τοποθετείτε εύκολα στο αυτοκίνητο, σε ράφια αποσκευών αλλά και να το μεταφέρετε εσείς οι ίδιοι εφόσον μπορεί να  φορεθεί ακόμη και ως σακίδιο.

Το Airo είναι η τελευταία προσθήκη της οικογένειας Mamas & Papas, βασισμένο στα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του πολυβραβευμένου Ocarro, μεγιστοποιεί την άνεση και την ευελιξία, ιδανικό για περιπέτειες στην πόλη και γονείς που είναι πάντα εν κινήσει.

Διατίθεται σε 5 χρώματα Black, Grey, Mint, Grapefruit και στην ειδική έκδοση RoseGoldDusk. Όλα σχεδιασμένα με την πολυτελή αισθητική της Mamas&Papas,  με εντυπωσιακές λεπτομέρειες και υφάσματα που πλένονται στο πλυντήριο για εγγυημένη ανθεκτικότητα και άνεση.

Εσείς πού θα πάτε με το δικό σας Airo;

#AiroGoLightlypress

Αποκτήστε το εδώ!

Mamas & Papas

Website: www.lapinkids.com

Facebook: LapinHouse

Instagram: @lapinhouse_official