Ο Άκης Πετρετζίκης βάπτισε την κορούλα του και αυτό είναι το πολύ ιδιαίτερο όνομά της!

Μαρία Ιωαννάτου
Sat, 06/05/2023 - 14:20

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τον Άκη Πετρετζίκη και τη σύζυγό του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, καθώς βάπτισαν την 8 μηνών κορούλα τους, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο ευτυχισμένος μπαμπάς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

Ο διάσημος σεφ δημοσίευσε φωτογραφίες από το χαρμόσυνο γεγονός, αποκαλύπτοντας μάλιστα το ιδιαίτερο όνομα που πήρε η μικρή. «Και το όνομα αυτής... Ακυλίνα!», έγραψε σε μία από τις φωτογραφίες κατά τη διάρκεια του μυστηρίου.

Φωτογραφία από @akis_petretzikis (Instagram)
Φωτογραφία από @akis_petretzikis (Instagram)

Η μικρούλα γεννήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και ο Άκης Πετρετζίκης είχε ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα με μια τρυφερή ανάρτηση στα social media: «Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας! Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ! Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας! Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα...».

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα ακόμη παιδί, τον μικρό Αχιλλέα, που γεννήθηκε το καλοκαίρι του 2021, ενώ δύο μήνες αργότερα είχε γίνει ο θρησκευτικός γάμος τους και η βάπτιση του μικρού (δείτε περισσότερα εδώ).