Ο Πρίγκιπας Τζορτζ γίνεται 7 ετών και οι γονείς του μοιράστηκαν δύο νέες φωτογραφίες

Boom Team
Wed, 22/07/2020 - 14:43
0 Comments

Ένα από τα πιο διάσημα, αναγνωρίσιμα και αγαπητά παιδιά σε όλο τον κόσμο, ο Πρίγκιπας Τζορτζ γίνεται σήμερα 7 ετών! Με αφορμή τα γενέθλιά του, το Παλάτι μοιράστηκε μια νέα φωτογραφία του τραβηγμένη από την μητέρα του, Δούκισσα του Κέιμπριτζ. 

boom-royal-birthday

Όπως ήταν αναμενόμενο, η φωτογραφία προκάλεσε καταιγισμό likes -ξεπερνώντας το 1 εκατομμύριο στο Instagram- αλλά και χιλιάδες σχόλια. Νωρίτερα σήμερα, οι γονείς του μικρού γαλαζοαίματου μοιράστηκαν μία ακόμα φωτογραφία του, επίσης τραβηγμένη από τη μητέρα του, για να ευχαριστήσουν όσους έσπευσαν να ευχηθούν για τα γενέθλια του μικρού Πρίγκιπα. Και στις δύο φωτογραφίες ο Πρίγκιπας Τζορτζ εμφανίζεται χαμογελαστός και ιδιαίτερα άνετος μπροστά στον φακό.

boom-royal-birthday
 

BOOM Plus Info: Ο Πρίγκιπας Τζορτζ Αλεξάντερ Λούις γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου 2013 και η πρώτη επίσημη φωτογραφία του τραβήχτηκε στις 23 Ιουλίου, όταν ήταν μόλις μιας ημέρας και οι γονείς του πόζαραν πανευτυχείς κρατώντας τον έξω από το μαιευτήριο. Ο Πρίγκιπας Τζορτζ προβλέπεται να γίνει Βασιλιάς της Αγγλίας και θα είναι ο 43ος μονάρχης μετά τον πατέρα του, Πρίγκιπα Γουίλιαμ της Ουαλίας. 

Χρόνια πολλά μικρέ Πρίγκιπα!