Royal Baptism: Η πριγκίπισσα Σοφία και ο πρίγκιπας Καρλ Φιλίπ της Σουηδίας βάπτισαν το τρίτο παιδί τους!

Boom Team
Mon, 16/08/2021 - 15:22

Αν σχεδιάζετε τη βάπτιση του παιδιού σας φέτος, έχουμε την royal έμπνευση που χρειάζεστε! Από το φόρεμα της μαμάς και του νεοφώτιστου μέχρι τη διακόσμηση...

Φωτογραφία: Instagram @prinsparet

Ο λόγος, για τη βάπτιση του τρίτου παιδιού του πρίγκιπα Καρλ Φιλίπ και της συζύγου του, πριγκίπισσας Σοφίας, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο. Ο μικρός πρίγκιπας γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου και πήρε το όνομα Τζουλιάν και τα μεσαία ονόματα Herbert Folke.

The guests

Το παρών έδωσε σύσσωμη η βασιλική οικογένεια της Σουηδίας, και φυσικά ανάμεσά τους τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του Τζουλιάν, ο 3χρονος πρίγκιπας Γκαμπριέλ και ο 5χρονος πρίγκιπας Αλεξάντερ.

Οι νονοί

Οι γονείς του 4 μηνών πρίγκιπα ανακοίνωσαν την Παρασκευή (δηλαδή μία ημέρα πριν το μυστήριο) τα ονόματα των νονών του, που ήταν οι φίλοι τους Johan Andersson, Stina Andersson, Patrick Sommerlath, Jacob Högfeldt και Frida Vesterberg.

Location

Η βάπτιση έγινε στο Royal Chapel του παλατιού Drottningholm λίγο έξω από τη Στοκχόλμη.

Η ιδιαίτερη παράδοση

Το βασιλικό πρωτόκολλο θέλει τον μικρό πρίγκιπα να φορά τα βαπτιστικά ρούχα, που φορούσε και ο πατέρας του στη βάπτισή του το 1979 και τα οποία πρωτοφορέθηκαν από τον πρίγκιπα Γκουστάβ το 1906. Έτσι κι έγινε!

Η εντυπωσιακή μαμά

Η μητέρα του μικρού, πριγκίπισσα Σοφία επέλεξε ένα ιδιαίτερο φόρεμα σε λευκή απόχρωση και πολύχρωμα, κεντητά floral μοτίβα, που είτε θα λατρέψεις είτε θα μισήσεις! Αυτή είναι μια τάση που λατρεύουν οι σχεδιαστές τελευταία (κυρίως οι σχεδιαστές νυφικών) και έχουν μεταμορφώσει τα "granny florals" σε fashion-forward τάση! Το μήκος του φορέματος έφτανε μέχρι τη μέση της γάμπας και τα μανίκια ήταν ελαφρώς billowy. Η όμορφη μαμά ολοκλήρωσε το look με λευκά μυτερά pumps και έναν εντυπωσιακό φιόγκο στα μαλλιά. Αν και είχε fashion αναφορές που παρέπεμπαν σε παραδοσιακή στολή, εμάς μας άρεσε πολύ η επιλογή της.

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρίγκιπας Τζουλιάν είναι έβδομος στην διαδοχή του θρόνου.