Τα πιο άνετα και cool outfits του φετινού χειμώνα φέρουν την υπογραφή της Name It

Boom Team
Tue, 13/12/2022 - 13:27

Τα παιδιά είναι παιδιά και πάνω απ’όλα, θέλουν να νιώθουν κάθε στιγμή άνετα κι ελεύθερα να εκφράζονται, να παίζουν, να τρέχουν, να διασκεδάζουν! Γι' αυτό χρειάζονται μαλακά και cozy παντελόνια και jeans, χουχουλιάρικες πλεκτές ζακέτες, απαλά φούτερ με ευφάνταστες στάμπες, αλλά και ρούχα γιορτινά για τις ημέρες που έρχονται, που όμως δεν θα τα περιορίζουν...  Δηλαδή, θέλουν με μια φράση ρούχα της Name It!

Η χειμωνιάτικη συλλογή της Name It διηγείται μία υπέροχη ιστορία με επίκεντρο τη φιλία, την αγάπη και την επαφή με τη φύση

Εκτός από το μοναδικό στιλ, η Name It ξεχωρίζει και για την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά της, καθώς χρησιμοποιεί sustainable υφάσματα από οργανικό βαμβάκι. Γι' αυτό και βρίσκεται πάντα στις top προτιμήσεις όχι μόνο των παιδιών αλλά και των γονιών!

Για τις πιο επίσημες περιστάσεις και φανταχτερές εμφανίσεις, η φετινή χειμερινή συλλογή της Name It περιλαμβάνει κομψά φορέματα σε γήινους τόνους, μοντέρνα κοστούμια σε πρωτότυπους συνδυασμούς, γούνινα γιλέκα, εντυπωσιακές τούλινες φούστες, μπλούζες και φορέματα με παγέτες και glitter καθώς και στιλάτα πουκάμισα και παντελόνια chino για τα μικρά... cool τυπάκια! 

Ένα είναι σίγουρο! Ότι η νέα συλλογή της Name It θα κάνει τον χειμώνα να φαίνεται πιο ήπιος και πιο γλυκός!

Keep in mind: Η Name It καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ηλικιών από bebe μέχρι 14 ετών ακολουθώντας τις ανάγκες των παιδιών και προσεγγίζοντας τις συλλογές της μέσα από τη δική τους ματιά, προσφέροντας ρούχα για κάθε περίσταση, από άνετες φόρμες και μαλακά πουλόβερ μέχρι γιορτινά φορέματα και στιλάτα σακάκια...you Name It