12χρονος κατασκεύασε με LEGO αμαξίδιο για ανάπηρο σκυλάκι

Ιφιγένεια Ηλιάδη
Thu, 13/02/2020 - 12:16

Η μικρή σκυλίτσα Gracie βρέθηκε να περιπλανιέται μόνη της γιατί οι ιδιοκτήτες της αποφάσισαν να την εγκαταλείψουν, εξαιτίας μιας ιδιαιτερότητας που είχε εκ γενετής: Η Gracie γεννήθηκε χωρίς τα δυο της μπροστινά πόδια...

boom αμαξίδιο με lego για ανάπηρο σκυλάκι

Όταν την βρήκαν οι Turneys, η οικογένεια που την έσωσε, η Gracie δεν είχε καθόλου τρίχες γύρω από τα μάτια της ενώ διάφορα ζωύφια περπατούσαν πάνω της. Όταν έγινε καλά, οι Turneys, που διατηρούν καταφύγιο σκύλων, αποφάσισαν να την υιοθετήσουν, καλωσορίζοντας με αγάπη το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Η οικογένεια είχε ήδη ένα παράλυτο σκυλί και ένα ακόμη που του λείπει το ένα ποδαράκι του, οπότε ήταν εξοικειωμένη με την κατάσταση. 

boom αμαξίδιο με lego για ανάπηρο σκυλάκι
Η Gracie με τη μεγάλη της αδερφή

Θέλοντας να βελτιώσουν το περπάτημα της Gracie και επειδή ήταν τόσο μικρή που δεν χωρούσε σε ενήλικο αμαξίδιο, ζήτησαν από τον 12χρονο εθελοντή Dylan, να κατασκευάσει ένα αυτοσχέδιο. Ο Dylan κατάφερε να φτιάξει ένα πολύ πρακτικό και παιχνιδιάρικο αμαξίδιο, χρησιμοποιώντας κομμάτια από LEGO. Χρειάστηκαν μόνο λίγες εβδομάδες για τη σκυλίτσα να μάθει να περπατά και να τρέχει. Η ζωή για εκείνη έγινε πιο εύκολη και τώρα που μεγάλωσε, μπορεί πλέον να χρησιμοποιήσει το ενήλικο αμαξίδιο.

boom αμαξίδιο με lego για ανάπηρο σκυλάκι

Χάρη στην οικογένεια Turney και στον Dylan, η Gracie είναι πιο χαρούμενη και υγιής από ποτέ!

boom αμαξίδιο με lego για ανάπηρο σκυλάκι

Happiness is a warm puppy. - Charles Shultz

 

Πηγή: Bored Panda